C variant Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910C) krijgt Android 5.0.1 Lollipop update

Officieel heeft Samsung de Galaxy Note 4 nooit in de versie met modelcode SM-N910C – inclusief Exynos octacore processor, in plaats van Qualcomm’s Snapdragon 805 – op de markt gebracht in Nederland (of België). Toch hebben een handjevol winkels deze Note 4 versie een tijd lang verkocht, waardoor er heel wat mensen ook hier mee rondlopen. Voor hen is de update naar Android 5.0.1 Lollipop nu beschikbaar.

samsung-galaxy-note-4-sm-n910c-android-lollipop-update C variant Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910C) krijgt Android 5.0.1 Lollipop update

Deze update voor de Galaxy Note 4 SM-N910C brengt firmwareversie XXU1BOC3 naar het toestel, is ruim 975 MB groot. Zorg dus dat je genoeg vrije ruimte op je toestel hebt voor downloaden en installatie. Om precies te zijn gaat het om de zogeheten ‘open market’ versie van het toestel.

De update brengt alle veranderingen die we eerder al uitgebreider toonden in onze Note 4 Lollipop preview, hoewel de visuele vernieuwingen niet zo groot zijn als op bijvoorbeeld de Galaxy S5. Samsung’s Lollipop interface met TouchWiz ligt tenslotte dicht tegen TouchWiz aan zoals deze al op de Note 4 te vinden was.

samsung-galaxy-note-4-sm-n910c-android-lollipop-update-2 C variant Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910C) krijgt Android 5.0.1 Lollipop update

Dus. Met deze update kunnen dus in ieder geval de bezit(s)ters van de Galaxy Note 4 SM-N910C alvast aan de slag met Android Lollipop. Echter, de meesten moeten nog even geduld hebben tot Samsung ‘m ook voor de SM-N910F – de officieel hier uitgebrachte variant – vrijgeeft.

(dank, Wolfgang!)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  • sjaak zegt

   Ja als de Note 5 uitkomt denk ik..belachelijk dat dit zo genaamd Top Toestel waarschijnlijk als laatste de update krijgt

 1. sjaak zegt

  Schandalig dat Samsung zolang wacht met de update voor de Note 4 F serie.
  Ik ben jaren liefhebber geweest van Samsung maar mijn volgende mobiel word een Nexus

 2. Joëlle zegt

  Ik heb ook zon Note4 c variant. Net een paar dagen geleden bij een telecomzaak gekocht. Zij hebben hem nog voor mij besteld.

  Nu heb ik hem vanavond geupdatet naar 5.0.1 opzich een veel betere variant van de software dan bij de S5 tot nu toe.

  Alleen loop ik wel tegen 1 dingetje aan. Als ik aan het browsen ben op het internet en iemand appt mij komt er een pop-up in beeld en blijft ongeveer 5seconden staan. Heel iritand want je kan hem niet wegswipen of zoiets je kunt hem alleen maar aantikken en zo kom je in whatsapp… iemand enig idee hoe je dit uitschakeld???

  Alvast bedankt. 🙂

Praat mee