Bescheiden firmware update unbranded Samsung Galaxy S3 Mini VE

samsung-galaxy-s3-mini-ve-update Bescheiden firmware update unbranded Samsung Galaxy S3 Mini VEVoor de unbranded Samsung Galaxy S3 Mini Value Edition is vanaf vandaag een nieuwe firmware update beschikbaar.

De update voor het toestel – met firmwareversie XXUAOA1 aan boord – laat het Android besturingssysteem gewoon bij versie 4.2.2, en brengt dus alleen kleine veranderingen die voornamelijk achter de schermen voor een betere stabiliteit zorgen.

Je kunt deze update installeren via de Galaxy S3 Mini VE zelf, of natuurlijk met Samsung Kies als je het toestel met je PC verbindt.

Kom je na het uitvoeren van de update opvallende veranderingen tegen, laat het dan hieronder even weten!

(via)

Beste Galaxy S3 Mini VE deals per provider

Praat mee