Android Lollipop tipje: check je vingerscanner nog eens

Vooruit dan, natuurlijk is de vernieuwde vingerscanner van de Samsung Galaxy S6 een vooruitgang. Maar als je weet hoe hij werkt, is ook de vingerscanner van de Galaxy S5 en Galaxy Note 4 – en Alpha en S5 Mini ja – prima bruikbaar. En al helemaal na de update naar Android 5.0 Lollipop.

samsung-galaxy-s5-android-5-lollipop-tip-vingerscanner-beter Android Lollipop tipje: check je vingerscanner nog eens

Niet alleen brengt Android Lollipop veel visuele – en onzichtbare – veranderingen naar toestellen als de S5, maar stiekem wordt ook de vingerscanner weer een flink stuk nauwkeuriger. Wat ons betreft zelfs zodanig dat hij mogelijk ook voor iedereen die ‘m voorheen net niet prettig genoeg vond, een heroverweging waard is.

Let er wel op, dat je je vingerafdrukken op allerlei manieren registreert, en eventueel zelfs meerdere registraties gebruikt voor één vinger – zoals we eerder HIER al uitlegden.

Neem dan ook nog mee dat Android Lollipop een handige, nieuwe Smart Lock feature meebrengt, en dan vinden we het bij deze dus toch wel een tipje waard: check die vingerscanner nog eens.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

Praat mee