Android 5.0 Lollipop voor Samsung Galaxy A3, A5, A7 in de maak

Één van de puntjes die we aanstipten in onze Samsung Galaxy A5 review was, dat de toestellen in de A serie – dus ook de Galaxy A3 en Galaxy A7 – op dit moment nog verkocht worden met Android 4.4.4 KitKat aan boord. En dat er nog niets bekend is over een update naar Android 5.0 Lollipop. Daar lijkt nu verandering in te komen.

samsung-galaxy-a5-review-1 Android 5.0 Lollipop voor Samsung Galaxy A3, A5, A7 in de maak

Dat de Galaxy A5, A3 en A7 een update krijgen naar Android Lollipop laat zich natuurlijk wel raden. Maar over de komst van die update was tot nu toe helemaal niets bekend. Inmiddels is duidelijk dat Samsung as we speak bezig is de nieuwe software voor de A toestellen te ontwikkelen.

Hiermee is natuurlijk verder nog niets gezegd. Hoe lang het duurt voordat Lollipop ook naar Samsung’s eerste mid range toestellen met aluminium, premium design komt is niet bekend. Maar tenminste is er nu een eerste stukje bevestiging dat de update in de pijpleiding zit.

(bron)

Beste Galaxy A5 deals per provider

Praat mee