Android 5.0 Lollipop ook voor de Galaxy S4 Active onderweg (maar nog niet hier)

Vlak voor het weekend kwam eindelijk de langverwachte Android Lollipop update voor de Galaxy S4 op de eerste – Vodafone branded – toestellen aan in Nederland. Rond dezelfde tijd ging dezelfde update voor de Galaxy S4 Active op weg, hoewel deze nog niet hier is gearriveerd.

samsung-galaxy-s4-active-android-4-4-kitkat-update-nederland Android 5.0 Lollipop ook voor de Galaxy S4 Active onderweg (maar nog niet hier)

Hoewel we tot nu toe nog niet zoveel vernamen over een aankomende Lollipop update voor de Galaxy S4 Active, is Android 5.0.1 nu al beschikbaar in Duitsland en Scandinavië. Het kan dus nog zeker een paar weken duren, maar het is slechts een kwestie van tijd voor deze ook in Nederland zal worden uitgerold.

Softwarematig brengt de update dezelfde veranderingen die we ook zien op de ‘gewone’ Galaxy S4: een vernieuwde interface – zie HIER – en een flink aantal verbeteringen achter de schermen die er onder meer voor zorgen dat alles weer wat soepeler draait.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee