20 miljoen pre-orders voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge

Op de MWC van afgelopen week heeft Samsung de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge officieel onthuld aan de buitenwereld. De nieuwe paradepaardjes van de Koreanen zien er niet alleen prachtig uit qua design (eindelijk een metalen body!), maar hebben ook nog eens imposante hardware onder de motorkap zitten. Het is dan ook niet zo gek dat beide toestellen in slechts een week tijd door menig groot tech blog op het internet al de hemel in worden geprezen.

samsung-galaxy-s6-edge-pers-1 20 miljoen pre-orders voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge

Maar volgens een nieuwe rapport van The Korea Times komt daar nog een schepje bovenop. Het blijkt namelijk dat er sinds de officiële onthulling van de nieuwe vlaggenschepen van Samsung al ruim 20 miljoen pre-orders zijn geplaatst door verschillende grote providers en carriers van over de hele wereld. Naar verluid staan er ondertussen zo’n 15 miljoen Galaxy S6 toestellen op de wachtlijst en 5 miljoen S6 Edge toestellen.

Volgens de bron van Korea Times (een “top executive at a leading mobile carrier” die niet bij naam genoemd kan worden…) is een pre-order aantal van 20 miljoen toestellen in zo een korte tijd een flink record te noemen in vergelijking met vlaggenschepen van andere fabrikanten.

Zo blijkt maar weer hoe populair de S6 en S6 Edge nu al zijn onder de fanatieke smartphone consumenten. Tijdens de MWC wist Samsung’s mobile chief J.K. Shin ons al te vertellen dat hij een groot pre-order aantal verwachtte en dat de uiteindelijke verkoopcijfers van de S6 en S6 Edge die van de vorige generatie vlaggenschepen (lees S4, S5) ruim zal overtreffen.

De tijd zal het zoals gewoonlijk leren 😉

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

Praat mee