Wereldrecord selfies maken met de Samsung Galaxy A5 en A3

Je hebt wereldrecords, en je hebt wereldrecords. Welke van de twee het wereldrecord selfie maken toe behoort mag je zelf bepalen. In ieder geval heeft Samsung in Zuid-Afrike dit wereldrecord gebroken – met behulp van een flink aantal mensen natuurlijk. Mensen die selfies konden maken met de Samsung Galaxy A5 en de Galaxy A3.

samsung-galaxy-a5-a3-wereldrecord-selfie Wereldrecord selfies maken met de Samsung Galaxy A5 en A3

En selfies maken met de 5 megapixel selfie camera van de Galaxy A5 en A3 deden ze maarliefst 12803 keer – zo’n drie duizend keer dan het vorige record. Dit alles binnen 24 uur overigens.

Als PR stunt was dit natuurlijk een relatief spectaculaire – want wereldrecord – manier om de aandacht te vestigen op het feit dat nieuwe A toestellen inderdaad een hoge resolutie camera aan de voorzijde hebben, zodat jouw gezicht scherp in beeld komt.

Overigens is de exacte omschrijving van het gebroken record Most contributions to an online album of self-portrait photographs in 24 hours. Aldus zou je denken dat ál die selfies ook online te bekijken zijn – mocht je je eens vervelen, bijvoorbeeld. En verhip, het kan! En wel HIER.

(via)

 

Beste Galaxy A5 deals per provider

Praat mee