Samsung’s Duitse klantenservice update Galaxy S4 al naar Android 5.0.1 Lollipop

Hoewel we natuurlijk nog niet weten wanneer de Android 5.0 Lollipop update naar de Nederlandse Galaxy S4 komt, lijkt de nieuwe software in Duitsland in sommige gevallen al gebruikt te worden door Samsung’s eigen klantenservice op toestellen die ter reparatie worden aangeboden.

samsung-galaxy-s4-lollipop-duitsland Samsung's Duitse klantenservice update Galaxy S4 al naar Android 5.0.1 Lollipop

Uit het land onzer Oosterburen komt het bericht van een gebruiker die zijn Galaxy S4 voor reparatie had opgestuurd, en het toestel later terug kreeg mét Android versie 5.0.1 aan boord. Kennelijk is de nieuwe firmware al in Samsung’s service centers voorhanden – ook voor de Galaxy S4 variant die in West-Europa verkocht wordt: de GT-I9505.

Enige tijd geleden begon de uitrol van de Lollipop update voor de Galaxy S4 al in Rusland, maar daar ging het nog om de toestelversie met modelcode GT-I9500.

Al met al lijkt dit een teken dat de officiële update niet ver weg meer is, hoewel daarmee natuurlijk nog niet gezegd is wanneer de update precies naar álle toestellen zal komen.

(bron, via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

Praat mee