Samsung verkoopt 630.000 stuks van de Galaxy Note Edge

Met de Galaxy Note Edge lanceerde Samsung de eerste smartphone met een scherm dat over de rand doorloopt. En ondanks het feit dat Samsung het toestel zelf bestempelde als een concept, dat in gelimiteerde oplage verkocht zou worden, gingen er wereldwijd tot nu toe toch nog zo’n 630.000 exemplaren over de toonbank.

Galaxy-Note-Edge Samsung verkoopt 630.000 stuks van de Galaxy Note Edge

In eerste instantie verscheen de Galaxy Note Edge slechts in een beperkt aantal landen in de winkels. Toch landde hij vervolgens verrassend vlot alsnog in Nederland – met een vrij pittig prijskaartje, dat wel.

Natuurlijk halen de verkoopcijfers van de Note Edge het niet bij zijn ‘platte’ broertje, de Galaxy Note 4. Daarvan werden er binnen een maand na release zo’n 4,5 miljoen verkocht. Daarmee is en blijft de Edge een vrij exclusieve telefoon – maar wel eentje het heel aardig doet voor een ‘concepttelefoon met een gelimiteerde’ oplage.

(bron, via)

Beste Galaxy Note Edge deals per provider

Praat mee