Speculatieve vergelijking: het design van de Samsung Galaxy S6 versus iPhone 6 versus HTC One M9

Wat krijg je als je alle geruchten en uitgelekte beeldmaterialen van aankomende toestellen als de Samsung Galaxy S6 en HTC’s One M9 op een hoop veegt, en hier mooie renders van maakt? Het moge duidelijk zijn dat de onderstaande afbeeldingen het resultaat zijn, als we er ook nog een iPhone 6 naast leggen om de vergelijking compleet te maken.

samsung-galaxy-s6-versus-htc-one-m9-versus-iphone-6-vergelijking-design Speculatieve vergelijking: het design van de Samsung Galaxy S6 versus iPhone 6 versus HTC One M9

Het is – weer eens – de Nederlander Martin Hajek die aan de slag ging met alles wat bekend is over zowel de Galaxy S6 als de nieuwe One M9 van HTC. Dus als je zit te wachten op die toestellen, én twijfelt tussen de aanschaf van de iPhone 6 of één van de andere twee telefoons, kun je alvast een beeld vormen van wat je te wachten staat. Een beeld onder voorbehoud, uiteraard, want zoals HTC en Samsung hun topmodellen niet officieel hebben onthuld moet je dit soort vergelijkingen natuurlijk met een flinke korrel zout nemen.

samsung-galaxy-s6-versus-htc-one-m9-versus-iphone-6-vergelijking-design-2 Speculatieve vergelijking: het design van de Samsung Galaxy S6 versus iPhone 6 versus HTC One M9

In ieder geval zullen Samsung en HTC respectievelijk de Galaxy S6 en de One M9 op dezelfde dag – 1 maart – onthullen, zodat we niet al te lang hoeven wachten tot we weten of de bijgevoegde plaatjes enigszins kloppen. Maar ook als ze niet helemaal nauwkeurig blijken, is wel duidelijk dat Samsung’s topmodel niet langer het lelijke eendje is in high end smartphoneland. Welk toestel het mooiste is, blijft natuurlijk wel degelijk gewoon een kwestie van smaak.

Voor meer beeldmateriaal check je het beste Hajek’s eigen website, evenals de onlangs ook al door hem gemaakte renders van de Galaxy S6 zelf.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee