Samsung Galaxy S6 en S6 Edge teaser lekt uit, toont toestellen

In feite zagen we gisteren zowel de Samsung Galaxy S6, als de Galaxy S6 Edge op een aantal fotos. En nu daar ook nog een al dan niet per ongeluk uitgelekte teaser van de Amerikaanse provider Sprint bij komt, blijft er nog maar weinig te raden over.

samsung-galaxy-s6-galaxy-s6-edge-teaser Samsung Galaxy S6 en S6 Edge teaser lekt uit, toont toestellen

Via Reddit kwam de bovenstaande teaser bovendrijven, waarop we voor het eerst de Galaxy S6 en de S6 Edge samen op een officiële render te zien krijgen, inclusief dezelfde Six appeal slogen die ook andere Amerikaanse providers eerder gebruikten.

Helaas ontbreekt het onderste – en achterste – deel van de toestellen, maar desalniettemin lijken de afbeeldingen te bevestigen wat we recent al op uitgelekte foto’s zagen.

Met de overige uitgelekte gegevens over beide toestellen in gedachten – 16 megapixel camera met OIS, 64 bit 14nm Exynos processor, metalen frame, glazen behuizing – rest de vraag wat Samsung komende zondag nog voor verrassends kan onthullen.

Op het eerste gezicht lijkt de design verbetering van de Galaxy S6 vooral te zitten in de gebruikte materialen die – zo gaan de geruchten – erg goed en solide aanvoelen. Puur op uiterlijk – en op afbeeldingen – lijken de veranderingen eerder bescheiden. De S6 Edge is door het scherm  natuurlijk sowieso een verhaal apart.

Je kunt de onthulling van beide toestellen in ieder geval a.s. zondag live bekijken op Samsung’s YouTube kanaal. Om 18:30 gaat het op 1 maart allemaal van start.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee