Samsung Galaxy S5 Mini krijgt Android 5.0 Lollipop update in 2e kwartaal

Dat de Samsung Galaxy S5 Mini de update naar Android 5.0 Lollipop krijgt weten we al een tijdje. En nu duikt een eerste ruwe indicatie op wanneer dit gaat gebeuren.

samsung-galaxy-s5-mini Samsung Galaxy S5 Mini krijgt Android 5.0 Lollipop update in 2e kwartaal

Het is Samsung’s Franse tak die via Twitter laat weten dat de Lollipop update voor de Galaxy S5 Mini in het twee kwartaal van dit jaar in de planning staat. Een nauwkeurige ‘voorspelling’ kun je dit natuurlijk amper noemen, maar in ieder geval weet je dan dat je de update niet voor eind maart hoeft te verwachten.

Overigens is het niet duidelijk of Samsung Frankrijk het dan heeft over de update voor de S5 Mini in Frankrijk, of – zoals wel vaker bij dit soort indicaties – een start van de update ergens ter wereld.

(via)

Beste Galaxy S5 Mini deals per provider

Praat mee