Samsung Galaxy J1 komt hier toch met quadcore soc, 4G (update: of toch niet)

Update: Inmiddels is de Galaxy J1 ook in de eerste Nederlandse winkels te vinden – met 1,2 GHz dual core processor, dus zonder 4G verbinding. Of en wanneer de J1 versie mét 4G en quad core processor naar Nederland komt, blijft ook voor nu onduidelijk.

Oorspronkelijk bericht:

Vorige week lanceerde Samsung de nieuwe, goedkope Galaxy J1 zonder veel poespas in Maleisië. Daar bleek het toestel uitgerust met een dualcore processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz en zonder de mogelijkheid om gebruik te maken van 4G mobiel internet. Echter, eerder al beweerden wijzelf dat het toestel een quadcore chip heeft én een 4G verbinding. Dus, hoe zit dat nu?

samsung-galaxy-j1-1 Samsung Galaxy J1 komt hier toch met quadcore soc, 4G (update: of toch niet)

Als we de mannen van GSMArena – of beter gezegd: hun anonieme informant – mogen geloven, klopt dit allemaal wel. Op verschillende markten verschijnen gewoon verschillende versies van de Galaxy J1. Zoals Samsung eigenlijk wel vaker doet, dus. In ieder geval lijkt de kans dus groot dat de Galaxy J1 die naar Europa komt wel gewoon van 4G mobiele netwerken gebruiken kan maken, én dus van een 64 bit quadcore processor voorzien is.

Wanneer en of de Galaxy J1 ook in de Nederlandse winkels komt te liggen is verder nog niet bekend.

Beste Galaxy J1 deals per provider

Praat mee