Galaxy A7 nu als preorder op Samsung’s eigen website, levering vanaf 13 maart

Samsung’s geheel metalen Galaxy A5 en Galaxy A3 zijn alweer even verkrijgbaar. En nu is het – bijna – de beurt aan het grootste lid van de A serie, de Galaxy A7. Samsung zelf heeft inmiddels de preorder voor het toestel gestart.

samsung-galaxy-a7-preorder-nederland Galaxy A7 nu als preorder op Samsung's eigen website, levering vanaf 13 maart

Niet alleen is de Galaxy A7 met zijn 5,5 inch Super Amoled scherm het grootste toestel in de nieuwe A serie, maar het is ook de enige met een 1080p full HD schermresolutie. Tesamen met Qualcomm’s 64 bit Snapdragon 615 octacore processor is het tevens de krachtigste A telefoon – en dankzij dit alles ook de duurste, een adviesprijs van € 509,- euro.

Daarvoor krijg je dus wel de bovengenoemde features, een 13 megapixel camera aan de achterzijde, én een 5 megapixel selfie camera aan de voorkant. En het is dan wel de grootste in de A serie, maar met 6,3 mm tevens ook de dunste smartphone die Samsung ooit maakte.

Je vindt de Galaxy A7 als los toestel vanaf nu bij Samsung zelf, waar hij te bestellen is voor € 509,- HIER. Mocht je ‘m liever met abonnement willen, dan kun je ook al terecht bij winkels als StudentMobiel, GSMWijzer en CoolBlue.

Galaxy A7 deals per provider

Praat mee