Samsung Galaxy A5 (A serie) tipje: kies eens een ander thema

De optie was voor de release van de Samsung Galaxy A5 en Galaxy A3 al veelbesproken. Deze toestellen brengen namelijk een – voor Samsung unieke – mogelijkheid om eenvoudig de interface een compleet andere look te geven.

samsung-galaxy-a5-a3-tip-thema-uiterlijk-interface-veranderen Samsung Galaxy A5 (A serie) tipje: kies eens een ander thema

De Thema’s optie van de Galaxy A5 en A3 – en straks natuurlijk ook van de Galaxy A7 – is Samsung’s manier om jou als gebruik(st)er op een snelle manier het uiterlijk van de bedieningsinterface te laten aanpassen.

Je vindt hem heel eenvoudig door je vinger even op een leeg deel van het startscherm te leggen (1), waarna er een aantal opties in beeld verschijnen. Tik rechtsonderin op Thema’s (2), en kies er eentje uit (3). Bevestig de keuze door op Toepassen te tikken, en klaar.

samsung-galaxy-a5-a3-tip-thema-kiezen-1 Samsung Galaxy A5 (A serie) tipje: kies eens een ander thema

Natuurlijk is de keuze op dit moment wat beperkt: vijf thema’s zijn er, inclusief het standaard thema: Samsung Basis, Natuurlijk, Handwerk, Klassiek en Lieflijk. En de kans is groot dat je ze lang niet allemaal even mooi vindt.

samsung-galaxy-a5-a3-tip-thema-kiezen-2 Samsung Galaxy A5 (A serie) tipje: kies eens een ander thema

Toch is dit een aardig foefje om in gedachten te houden. Op termijn zal er namelijk een optie komen om nieuwe thema’s te downloaden, een zogeheten Theme Center. Met name dan zou het in toekomst wel eens kunnen uitgroeien tot een erg toffe feature – en ben je er bij deze alvast van op de hoogte 😉 .

Beste Galaxy A5 deals per provider

Praat mee