‘Providers prijzen het design van de Samsung Galaxy S6, S6 Edge’

Met nog minder dan een week te gaan tot de lancering van de Samsung Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge, is de PR machine druk aan de gang. Niet alleen duiken er links en rechts teasers op, maar uit Zuid-Korea zelf komt het nieuws dat topmensen van verschillende grote providers veel lof hebben voor het design van de nieuwe toestellen.

samsung-galaxy-s6-edge-afbeelding1 'Providers prijzen het design van de Samsung Galaxy S6, S6 Edge'

 

Afbeelding van de Galaxy S6 Edge

Hoewel de wereld de Galaxy S6 nog niet in vol ornaat gezien heeft – en de Galaxy S6 Edge pas sinds vanochtend – heeft Samsung het toestel natuurlijk al wel getoond aan haar belangrijkste zakenpartners: de grote providers, die het toestel straks aan de gebruik(st)er moeten gaan verkopen. En volgens een Koreaanse publicatie zijn die laaiend enthousiast.

Naar verluid hebben topmensen van T-Mobile, Sprint, Vodafone en het Koreaanse SK Telecom laten vallen dat Samsung’s nieuwe topmodellen – en vooral de S6 Edge – designtechnisch beter zijn dan hun belangrijkste rivaal, Apple’s iPhone 6.

Dat is allemaal erg fijn natuurlijk, en het past mooi in de dagelijks verder aanzwellende hype rond de toestellen, maar uiteindelijk zijn het natuurlijk toch de consumenten die bepalen wat ze mooi vinden. En wat ze kopen. Enthousiaste providerbazen zijn een mooi beginpunt, maar uiteindelijk koopt Samsung daar niet zo gek veel voor – op wat mooie preoderaantallen na dan.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee