Ook Samsung Polen bevestigt Android 5.0 Lollipop update voor de Galaxy Note 2

Na een vermelding op Samsung’s Finse website bevestigt nu ook de Poolse tak van het concern dat de Galaxy Note 2 de update naar Android 5.0 Lollipop zal krijgen.

samsung-galaxy-note-2-android-5-0-lollipop-update-bevestiging Ook Samsung Polen bevestigt Android 5.0 Lollipop update voor de Galaxy Note 2

Het is alweer meer dan twee jaar geleden dat de Galaxy Note 2 op de markt kwam – ruim voorbij de gangbare periode van achttien maanden waarbinnen telefoonfabrikanten hun toestellen voorzien van nieuwe versies van het Android besturingssysteem. Eerder nog leek de kans dan ook klein dat het toestel nog een update krijgt naar Android 5.0.

Toch is het Twitter bericht van Samsung Polska nu al de tweede officiële ‘bevestiging’ dat het toch echt nog gaat gebeuren – ook als verdere informatie, bijvoorbeeld het antwoord op de vraag wanneer, nog ontbreekt. Het laat zich dan ook raden dat het nog wel even gaat duren voor de Note 2 zijn lolly krijgt. Maar dát ‘ie ‘m krijgt lijkt weer een stukje zekerder.

Wij zelf zijn dan vooral benieuwd welke nieuwe snufjes het toestel meer dan twee jaar na release nog zal krijgen. Misschien dat we hierover al vóór de update zelf meer te weten komen.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Rick zegt

    nou laat maar komen, zou het een zeer goeie zet vinden van Samsung als ze de Note 2 updaten naar Lollipop, ik moet nog enige tijd met mijn Note 2 doen en een update zou mijn motiveren om in de toekomst weer voor een Note te gaan.

Praat mee