Nieuwe S6 teaser bevestigd metalen body

Voor het geval je het nog niet door had, Samsung is de laatste dagen verdacht actief geweest rondom het posten van nieuwe teasers en hints over de nieuwe Galaxy S6. De laatste teaser uit de serie bevestigd voor ons zo goed als zeker dat de S6 (en S6 Edge) een metalen body krijgen. Ook komt de datum 1 Maart weer terug..

De Koreanen hebben de afgelopen jaren vaker te horen gekregen van consumenten dat het ronduit ‘jammer’ is dat zelfs de nieuwste vlaggenschepen van het bedrijf nog steeds van goedkoop plastic worden gemaakt in plaats van wat hoogwaardigere materialen zoals metaal.

Nu lijkt het er eindelijk op dat goeie ouwe Sammy heeft geluisterd naar haar fans en een full metal S6 en S6 Edge op de markt gaan brengen. In de laatste Instagram post van Samsung (zie foto) zien we verdacht veel glimmende randjes en op een metaalachtige achtergrond…

insta6 Nieuwe S6 teaser bevestigd metalen body

En als dat nog niet genoeg was om je te overtuigen, luister dan maar eens goed naar deze teaser die eerder vorige week online werd gezet. Uitspraken als ‘metals will flow‘ en ‘borders will disappear’ doen ons toch echt denken aan een metalen body en een eventuele Edge variant van de S6.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee