KPN branded Samsung Galaxy S3 4G krijgt Android 4.4.4 KitKat update

Een week of twee geleden kreeg Vodafone’s branded Samsung Galaxy S3 met 4G verbinding de update naar Android 4.4.4 KitKat. Vandaag volgt dezelfde update voor KPN’s toestelversie.

galaxy-s3-kpn-update KPN branded Samsung Galaxy S3 4G krijgt Android 4.4.4 KitKat update

Hoewel de 4G-loze versie van de Galaxy S3 dus geen update meer krijgt naar Android 4.4, komt de toestelversie mét 4G – de GT-I9305 – dus nog wel aan de beurt. En zo kun je vanaf vandaag jouw bij KPN aangeschafte Galaxy S3 4G updaten naar deze nieuwere versie van het Android besturingssysteem.

De update brengt vooral fijne optimalisaties achter de schermen, maar ook een aantal zichtbare veranderingen naar het toestel – witte icoontjes in de statusbalk, een vernieuwd vergrendelscherm – én wat andere subtiele, maar soms handige features.

De nieuwe software heeft versienummer XXUFNL1 – dezelfde als die enige tijd geleden naar Vodafone’s toestelvariant kwam dus – en is via de Galaxy S3 4G zelf én via Samsung’s Kies programma te installeren.

Wat kom jij tegen na deze update?

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. alison zegt

    Hallo
    Ik heb een galaxy s3 en gear 2
    Maar de app gear manager is niet te vinden in men app store of in samsung apps heb hem helemaal gereboot enz maar nog steeds geen resultaat en ken nog mensen met het zelfde probleem we hebben al mails naar samsung gestuurd maar geen reactie

Praat mee