Kleine update voor unbranded en KPN branded Samsung Galaxy S4 VE

In afwachting van de later dit kwartaal komende grote update naar Android 5.0 Lollipop komt vandaag opnieuw een kleine stabiliteitsupdate binnen voor de Samsung Galaxy S4 Value Edition.

samsung-galaxy-s4-ve-update Kleine update voor unbranded en KPN branded Samsung Galaxy S4 VE

De update is beschikbaar op zowel de unbranded, als op KPN’s branded Galaxy S4 VE, en brengt firmwareversie XXU1AOA3 naar het toestel. Het Android besturingssysteem blijft voor nu gewoon bij versie 4.4.2, maar de software is wel nieuwer dan recente updates voor Vodafone’s S4 VE en de unbranded update van een maandje terug.

Grote veranderingen hoef je – zoals gebruikelijk bij dit soort tussentijdse updates – niet te verwachten. Allen de gebruikelijke, niet direct zichtbare puntjes, zoals betere prestaties en stabiliteit, moeten voor een prettiger ervaring zorgen.

De update is te installeren via het toestel zelf, en inmiddels ook met Samsung’s Kies software op de computer.

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee