Hoesjesmaker bevestigt dunne Samsung Galaxy S6

Het is inmiddels de zoveelste keer dat de Samsung Galaxy S6 te zien is op afbeeldingen die door een maker van beschermhoesjes de wereld in geholpen zijn. Leuk is nu wel, dat we een blik krijgen op de zijkant van het slanke toestel.

samsung-galaxy-s6-zijkant-dun1 Hoesjesmaker bevestigt dunne Samsung Galaxy S6

Zoals je op de bovenstaande afbeelding, afkomstig uit de VS, kunt zien is de Galaxy S6 conform eerdere berichten slechts 6,9 millimeter dun, terwijl de camera net als bij al zijn voorgangers een fractie uitsteekt.

De aluminium behuizing bevat twee los van elkaar liggende volumeknoppen, waar Samsung op recente toestellen met een metalen frame nog koos voor één grotere volumetoets.

Niet alleen is de Galaxy S6 dus vrij dun, ook specificatietechnisch zijn de verwachtingen hooggespannen. Het toestel heeft waarschijnlijk een 5,1 inch Super Amoled scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De 64 bit octacore processor komt uit Samsung’s eigen keuken, terwijl de camera aan de achterzijde een 16 of zelfs 20 megapixels sensor bevat.

Verder komt de S6 mogelijk met features als een uniek mobiel betaalsysteem, een sterk verbeterde manier het toestel draadloos op te laden, en een volledig vernieuwde TouchWiz interface die veel minder bloatware en overbodige features bevat.

Wil jij van ons een bericht ontvangen zodra de Galaxy S6 verkrijgbaar is in Nederland? Schrijf je dan nú in voor onze email notificatie:

 

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee