Haaien in de woestijn? Dat moet wel de Samsung Gear VR zijn

In de categorie luchtige-filmpjes-voor-op-de-vrijdag viel ons oog op haaien in de Australische outback. Oftwel: hoe Samsung de Gear VR en de Galaxy Note 4 hun ding liet doen in Alice Springs.

samsung-gear-vr-duiken-haaien-woestijn Haaien in de woestijn? Dat moet wel de Samsung Gear VR zijn

Van de wondere wereld van virtual reality ben je op je Galaxy Note 4 slechts één Gear VR verwijderd. En hoewel het kijken van haaien misschien niet dé reden is om er eentje aan te schaffen, is het natuurlijk wel weer een leuke toepassing die vooral nietsvermoedende passanten weet te imponeren.

Zo gezegd zo gedaan. Samsung’s Australische tak ging onder de hashtag #SharkDive het lokale publiek te lijf met de video The Dive. Natuurlijk krijg je hier op een plat scherm niet de indruk die je opdoet als je met de Gear VR tussen de haaien zwemt, maar we begrijpen dat de film binnenkort ook via Oculus beschikbaar zal worden gesteld. Als je daar niet op wilt wachten, kun je nu al terecht in Samsung’s eigen Experience Stores – in Australië. Gelukkig maar dat je op de lange vlucht daar naartoe met een beetje geluk vermaakt wordt met… de Gear VR.

In Nederland is de Gear VR natuurlijk ook al te bestellen, en wel bij Samsung zelf voor € 199,99 (HIER), of voor € 249,99 inclusief Game PAD (HIER). Nadat de eerste voorraad snel uitverkocht was, wordt de volgende levering nu vanaf 6 maart verwacht – inclusief Game PAD pas vanaf begin april.

Maargoed. Haaien in de woestijn dus:

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee