Foto’s: is dit dan de Samsung Galaxy S6? (update: méér foto’s)

Met nog maar een paar dagen te gaan hebben we – afgezien van wat halfslachtig beeldmateriaal – de Samsung Galaxy S6 zelf nog niet te zien gekregen. Tot nu. Althans, dat zou zomaar kunnen.

samsung-galaxy-s6-foto-xda-3 Foto's: is dit dan de Samsung Galaxy S6? (update: méér foto's)

Diep uit het XDA forum komen de bovenstaande kiekjes, naar verluid van de Galaxy S6 voor de Amerikaanse provider AT&T. En inderdaad, een hoop zichtbare details komen overeen met wat we van het toestel weten. Van de vrij brede Home knop – omdat er een nieuwe, betere vingerscanner onder zit – tot de aluminium omranding die eruit ziet als op een eerder uitgelekte render, en van de losse metalen volumetoetsen tot de hartslagsensor die rechts van de camera te vinden is.

Update: inmiddels zijn er meer, en betere, foto’s opgedoken. Klik voor groter…

samsung-galaxy-s6-foto-xda-4-150x150 Foto's: is dit dan de Samsung Galaxy S6? (update: méér foto's)samsung-galaxy-s6-foto-xda-7-150x150 Foto's: is dit dan de Samsung Galaxy S6? (update: méér foto's)samsung-galaxy-s6-foto-xda-6-150x150 Foto's: is dit dan de Samsung Galaxy S6? (update: méér foto's)
In ieder geval is de maker van deze foto’s niet helemaal zeker of het om een uiteindelijke toestelversie gaat, of dat we toch een prototype of testmodel zien – de markeringen op het toestel wijzen in ieder geval op het laatste. Saillant details is verder, dat de achterzijde van deze Galaxy S6 van glas zou zijn, terwijl de speaker en koptelefoonaansluiting – zoals eerder afgebeeld – aan de onderzijde zitten.

Tevens wordt nu definitief bevestigd dat de achterzijde van de Galaxy S6 niet verwijderbaar is. In de zijkant, onder de Power knop bevindt zich tenminste één opening voor een SIM kaart.

samsung-galaxy-s6-foto-xda-5-150x150 Foto's: is dit dan de Samsung Galaxy S6? (update: méér foto's)samsung-galaxy-s6-foto-xda1-150x150 Foto's: is dit dan de Samsung Galaxy S6? (update: méér foto's)samsung-galaxy-s6-foto-xda-2-150x150 Foto's: is dit dan de Samsung Galaxy S6? (update: méér foto's)
Dus: is dit echt de Galaxy S6? Of toch slechts een testversie die deels, maar niet precies toont wat we komende zondag – als Samsung het toestel officieel onthult – gaan zien? Of is het zelfs een (goede) hoaxHet feit dat het toestel zo netjes verpakt blijft kan toch ook twijfel oproepen. Wat denk jij?

samsung-galaxy-s6-foto-xda-0-150x150 Foto's: is dit dan de Samsung Galaxy S6? (update: méér foto's)samsung-galaxy-s6-foto-xda-9-150x150 Foto's: is dit dan de Samsung Galaxy S6? (update: méér foto's)samsung-galaxy-s6-foto-xda-8-150x150 Foto's: is dit dan de Samsung Galaxy S6? (update: méér foto's)
Wil jij ook een berichtje van ons ontvangen zodra de Galaxy S6 in de Nederlandse winkels landt? Schrijf je dan in voor onze email notificatie:

 

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

 1. CX zegt

  Hmm … de zijkant oogt in ieder geval niet als aluminium zoals verwacht. Ziet er eerder uit als plastic, maar kan ook aan de hoek/belichting liggen.
  Ook het zwarte vlak op de achterkant, onder de flitser roept bij mij vraagtekens op. Als het de real deal is, ziet dat zwarte vlak er slordig uit voor een toestel van bijna 1000 euro. Stickertje? Zo niet, wat dan wel??

  Nog een puntje is de vormgeving van de hoek boven de volumeknop. Deze lijkt niet helemaal op hetgeen we uit de tot nu toe gelekte officiele afbeeldingen kunnen halen.

  Persoonlijk gok ik op een later prototype/testtoestel

  • CX zegt

   Oke .. misschien iets te voorbarig geweest. Nu ook de andere foto’s te zien zijn (zonder bubblewrap) lijkt het inderdaad wel op aluminium.
   Zwarte vlak is dus blijkbaar een stickertje.

   Maar toch … als het de real deal is, waarom houd hij hem zo krampachtig vast?
   Waarom niet plat op tafel en een volledig beeld?
   Aan de houding lijkt het er op alsof hij wat probeert te verbergen??

   Wat staat er op de voor en achterkant wat we niet mogen zien???

   En wat heeft het “…. for sale” op de achterkant te zoeken?

   • Michel zegt

    Ik denk dat de hele tekst ‘Not for sale’ is 🙂 Maargoed, die gast zal wel een tikje nerveus zijn… Ik denk zelf ook testtoestel, dat grotendeels, maar niet per se helemaal, het definitieve model is.

    • CX zegt

     Not for sale lijkt me idd logisch. Maar wat wordt er aan de voorkant bedekt??

     Neem de afbeelding die samsung zelf verspreid heeft met de tekst: i am # the next big thing.
     De hele vorm van het getoonde toestel herken ik in deze foto’s niet.

     • Michel zegt

      Aan de voorkant bedekt ie een barcode… en tja, die vormen. Samsung gebruikt in haar teasers niet altijd per se het toestel zelf – kan ook een generieke vorm zijn. Of niet. Wie zal het zeggen 🙂 Over een paar dagen weten we of dit ‘m wel of niet is.

Praat mee