Eerste support pagina’s Galaxy S6 en S6 Edge verschijnen op Samsung’s website

Dat het niet lang meer duurt voor Samsung de nieuwe Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zal onthullen is bekend – op 1 maart gaat het gebeuren. Dat betekent ook dat Samsung achter de schermen natuurlijk al de nodige voorbereidingen treft voor de komst van de toestellen. Het opduiken van de eerste supportpagina’s voor beide toestellversies is daar een duidelijk teken van.

samsung-galaxy-s6-support-pagina Eerste support pagina's Galaxy S6 en S6 Edge verschijnen op Samsung's website

Zoals wel vaker zijn het Samsung’s Zweedse en Finse websites die als eerste een pagina hebben toegevoegd – voor de Galaxy S6 SM-G920X en de S6 Edge SM-G925X – om te zijner tijd ondersteuningsinformatie op aan te bieden. Pagina’s voor de ‘echte’ Europese toestelvarianten – de SM-G920F en SM-G925F – ontbreken op dit moment nog.

samsung-galaxy-s6-edge-support-pagina Eerste support pagina's Galaxy S6 en S6 Edge verschijnen op Samsung's website

Hoewel we van de pagina’s zelf niet veel wijzer worden over de toestellen, is het online verschijnen ervan in ieder geval het zoveelste puzzelstukje dat de komst van beide toestelversies bevestigt.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee