Een eerste (ruwe) blik op de Samsung Galaxy S6?

Diep uit het Chinese internet komt een ruwe render van wat mogelijk de Samsung Galaxy S6 is. Heel veel valt er niet te zien, maar mogelijk is dit wel degelijk de eerste keer dat we het toestel onder ogen krijgen.

samsung-galaxy-s6-render Een eerste (ruwe) blik op de Samsung Galaxy S6?

Op de afbeelding, door de Italiaanse journalist Antonio Monaco ergens diep uit China’s Weibo.com opgevist, zou het nieuwe design van de Galaxy S6 te zien zijn. Helaas is de kwaliteit van de render zo slecht dat we alleen de belangrijkste trekjes kunnen onderscheiden.

In ieder geval ziet het toestel er uit als een echte Galaxy smartphone, met een Home knop die wat breder is dan die van de Galaxy S5 – conform geruchten over een verbeterde vingerscanner. Ook lijkt deze S6 – ook overkomstig geruchten – wat dunner te zijn.

Voor het volume zijn er twee aparte toetesn, verschillende sensoren zitten nu links van de speaker, en de koptelefoonaansluiting is – net als op toestellen uit de A serie – verhuisd naar de onderzijde. Van welke materialen het toestel gemaakt zal zijn, valt natuurlijk niet te zien op deze afbeelding.

Of dit plaatje klopt valt niet te achterhalen – lastig te faken is een dergelijke render uiteraard niet. Toch laat de Russiche insider Eldar Murtazin via Twitter weten dat het allemaal aardig in de buurt zit.

Voor het trekken van conclusies wachten we liever nog even beeldmateriaal af waarop meer te zien is.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee