Draadloze oplader Samsung Galaxy S6 duikt op bij de FCC

Bij de Amerikaanse FCC is de draadloze oplader opgedoken die straks de Samsung Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge draadloos moet gaan opladen.

samsung-galaxy-s6-draadloze-oplader1 Draadloze oplader Samsung Galaxy S6 duikt op bij de FCC

Heel veel komen we verder niet te weten over het apparaatje, maar de modelcode – EP-PG920I – dook eerder al op in een lijstje met accessoires voor de Galaxy S6. Op de schematische afbeelding zoals te vinden in de FCC documenten zien we verder dat de inductieve oplader rond is.

Samsung beloofde onlangs zelf al een flink verbeterde draadloze laadoptie, en hoewel de Galaxy S6 daarbij niet expliciet genoemd werd maken één plus één al gauw twee. De verwachting is dat de benodigde onderdelen om zonder te kabel op te laden standaard in het toestel aanwezig zullen zijn, zodat de gebruik(st)er de aanschaf van een extra cover bespaard blijft.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee