Amerikaanse T-Mobile zet afbeelding Samsung Galaxy S6 Edge online

Een Amerikaanse provider heeft een nietsverhullende afbeelding van de aankomende Samsung Galaxy S6 Edge – de Galaxy S6 variant met een scherm die aan beide zijkanten om de rand ‘vouwt’ – op hun website geplaatst. Verrassend, maar daarom niet minder informatief.

samsung-galaxy-s6-edge-afbeelding Amerikaanse T-Mobile zet afbeelding Samsung Galaxy S6 Edge online

Een eerste, echte, nietsverhullende blik op de Galaxy S6 Edge

Om precies te zijn is het de Amerikaanse tak van T-Mobile die een week vóór de officiële onthulling van beide Galaxy S6 modellen alvast een blik geeft op de Edge versie, voorzien van de slogan Six Appeal – voor wie nog twijfelde aan de kern van de boodschap.

Op de bovenstaande afbeelding zien we een toestel met – inderdaad – een scherm dat een stuk om de zijrand buigt, en gehuld is in een naar alle waarschijnlijkheid aluminium behuizing. De Home knop lijkt wat breder dan we de laatste tijd gewend waren van Samsung, zoals verwacht om de verbeterde vingerscanner genoeg plaats te geven.

samsung-galaxy-s6-edge-recht Amerikaanse T-Mobile zet afbeelding Samsung Galaxy S6 Edge online

En nog een keertje omgedraaid, om het wat duidelijker te maken

Aanstaande zondag zal Samsung zowel de Galaxy S6 – met plat scherm – als de Galaxy S6 Edge onthullen, tijdens haar eerste Unpacked evenement van 2015. Wanneer beide toestellen vervolgens in de winkel belanden is nog niet bekend, maar mogelijk gebeurt dit nog voor eind maart.

Wil je bericht ontvangen zodra de Galaxy S6 in de Nederlandse winkels arriveert? Schrijf je dan in voor onze email notificatie service:

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee