Website Vodafone: Samsung Galaxy S6 ‘Edge’ heet eigenlijk Galaxy S Edge

De nieuwe Samsung Galaxy S6 komt straks ook in een variant met dual edge scherm – een scherm waarvan beide zijkanten om de rand buigen. Daarover zijn de meeste geruchten het wel eens. Voor het gemak wordt die toestelvariant Galaxy S6 Edge genoemd. Echter, een opvallende vermelding op Vodafone’s eigen website doet ons geloven dat het toestel eigenlijk Galaxy S Edge zal gaan heten.

samsung-galaxy-s6-vodafone1 Website Vodafone: Samsung Galaxy S6 'Edge' heet eigenlijk Galaxy S Edge

Wij werden geattendeerd op een Galaxy S6 placeholder pagina op Vodafone’s website, waarop maar weinig te zien is. Echter, wie als een echte nerd in de broncode van de pagina duikt, betrapt een developer op een veelzeggende notitie: er moet nog een pre-order formulier voor een ‘Galaxy S Edge’ worden toegevoegd.

samsung-galaxy-s-edge-vodafone-source Website Vodafone: Samsung Galaxy S6 'Edge' heet eigenlijk Galaxy S Edge

Het is opvallend dat er gerept wordt van een Galaxy S Edge. Tenslotte wordt het toestel in het geruchtencircuit nagenoeg anoniem Galaxy S6 Edge genoemd. En dus rijst de vraag of Vodafone iets weet wat wij (nog) niet weten?

Helemaal onlogisch is de naam Galaxy S Edge natuurlijk niet. Sterker nog: de Galaxy Note Edge heet ook niet Note 4 Edge. En daarom vinden we het eigenlijk best wel logisch.

Toch moeten we nog even wachten voor er duidelijkheid komt. De lancering van de Galaxy S6 en waarschijnlijk ook van de Galaxy S(6) Edge wordt op 2 maart verwacht. Dan pas weten we met zekerheid hoe de vork in de steel zit.

(dank voor de tip, A!)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee