Vodafone branded Samsung Galaxy Note 4 krijgt update (nog geen lollie)

Voor Vodafone’s branded Samsung Galaxy Note 4 is er sinds korte tijd een nieuwe firmware update beschikbaar. Het gaat om een kleine update, en nog niet om de sprong naar Android 5.0 Lollipop.

samsung-galaxy-note-4-review-1 Vodafone branded Samsung Galaxy Note 4 krijgt update (nog geen lollie)

Om precies te zijn krijgt Vodafone’s Galaxy Note 4 dezelfde update die enige tijd geleden al naar zowel de unbranded als T-Mobile’s branded toestelversie kwam – die met firmwareversie XXU1ANK4 dus. En ja, die bevat Android versie 4.4.4. De vernieuwingen zijn minimaal, op de optimalisaties en een enkel veranderd geluidje na.

Toch is het wachten vooral op de grote update naar Android 5.0.1 Lollipop, waarvan verwacht wordt dat deze nog deze maand van start gaat – al zal Nederland niet het eerste land zijn waar je deze kunt installeren.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee