Unbranded Samsung Galaxy S4 VE krijgt kleine update

Hoewel voor de meeste gebruik(st)ers van een recente Galaxy telefoon het wachten natuurlijk is op de grote sprong naar Android 5.0 Lollipop, wil dat natuurlijk niet zeggen dat er voor afzonderlijke toestelvarianten geen kleinere updates binnendruppelen. En dus krijgt de Samsung Galaxy S4 VE – value edition – vandaag een kleine stabiliteitsupdate.

samsung-galaxy-s4-value-edition Unbranded Samsung Galaxy S4 VE krijgt kleine update

De update is beschikbaar voor de unbranded versie van de Galaxy S4 VE, en brengt firmwareversie XXU1ANK2 naar het toestel. Het toestel draaide al op Android versie 4.4.2, en daar brengt deze update dus geen verandering in.

Voor nieuwe features of grote zichtbare veranderingen moet je nog even wachten op de Android 5.0 update, die later dit jaar naar het toestel zal komen.

Je kunt de nieuwe firmware op jouw unbranded Galaxy S4 VE intalleren via het toestel zelf. Op korte termijn kun je daar ook Samsung’s Kies software voor gebruiken. Heb jij de update uitgevoerd? Wat merk je er dan zoal van?

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee