Samsung werkt aan Kies 4, komt in het eerste kwartaal

Samsung’s Kies software, waarmee je je Galaxy telefoon vanaf je PC kunt beheren, heeft een lange weg afgelegd. Het is niet ons favoriete programma, maar stukje bij beetje is Kies de laatste jaren toch wel beter geworden. Het lijkt erop dat Samsung de volgende versie, Kies 4, nog dit kwartaal zal lanceren – al dan niet in samenhang met de aankomende Galaxy S6.

samsung-kies-4 Samsung werkt aan Kies 4, komt in het eerste kwartaal

Het zijn weer eens de mannen van Sammobile die het nieuwtje dat Kies 4 in de pijpleiding zit de wereld in slingeren. En hoewel er niet zoveel bekend is over nieuwe features van het programma, schijnt de interface behoorlijk op de schop te gaan. Mogelijk zal het Material design van Android 5.0 Lollipop de boventoon gaan voeren, of misschien zelfs de vormgeving van de nieuwe TouchWiz interface die straks op de Galaxy S6 zijn debut zal gaan maken.

Zoals gezegd: fan van Kies zijn we (nog?) niet, maar we gaan zeker een uitgebreide blik werpen zodra Kies 4 zijn opwachting maakt.

 

Galaxy deal tips

Praat mee