Samsung Gear VR arriveert deze week in Nederland (update: nieuwe leverdata)

Je kon de Samsung Gear VR al een tijdje bestellen in Nederland, maar nu is dan ook echt bijna zover. Samsung verwacht de virtual reality bril, die samen met de Galaxy Note 4 gebruikt dient te worden, vanaf komende vrijdag te gaan leveren.

samsung-gear-vr-kopen-nederland-leverbaar Samsung Gear VR arriveert deze week in Nederland (update: nieuwe leverdata)

Om precies zullen al bestelde Gear VRs op vrijdag 30 januari verzonden worden. Of hij daarna ook direct uit voorraad leverbaar is, blijkt als de preorders uitgeleverd zijn. In Duitsland, bijvoorbeeld, was Samsung in rap tempo door haar eerste batch VRs heen. Gelukkig volgde een voorraad snel weer.

Update: de Gear VR verkoopt momenteel sneller dan Samsung ‘m kennelijk kan leveren. Voor de losse Gear VR (€ 199,99 HIER) is de volgende verwachte leverdatum 6 maart, terwijl de combi met de Game PAD (voor € 249,99 HIER) begin april beschikbaar  zal zijn.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

 1. Chris zegt

  Slechte service van Samsung, ik heb de Gear VR ongveer een week geleden besteld en toen stond de tijd nog op 30 jan wordt het product verstuurd. Nu is dat opeens veranderd naar 9 feb en heb dat zelf moeten uitvinden via deze website en niks van samsung gekregen. Net nog gekeken en de gear VR hebben ze nog niet verstuurd naar mij (staat vast op Verzending wordt voorbereid).

  Via livechat contact gezocht en daar krijg ik een heel vaag iemand die 10 min tijd nodig heeft om mijn probleem te lezen en daarna nog eens 5 min voordat ik het volgende antwoord krijg “Over 3 dagen krijg u een mail over vertraging meer kan ik niet zeggen”

  Nog nooit zo slechte service van Samsung mogen ontvangen helaas.

 2. Chris zegt

  Ik wil graag een update geven over mijn vorige bericht,

  Ik heb via twitter van samsung geklaagd en voorgelegd dat dit raar gelopen is allemaal.
  En ik moet zeggen dat het nu wel prima opgelost is. Alsnog hebben ze de gear VR vandaag naar mij verstuurd en mijn klacht over de chat doorgezet.

  Blij dat het dus wel kan zoals het hoort bij samsung als je het maar via social media doet haha!
  Toppie! Morgen hopelijk al binnen!

 3. Ilona Beekman zegt

  Ik heb gisterochtend zelf gebeld omdat mijn status niet wijzigde. Vervolgens stond op hun website dat ze de VR 9 februari zouden leveren en nu staat er weer op voorraad. En per mail kreeg ik gistermiddag dat hij wel verzonden was en ik weer bellen en kreeg ik.opnieuw excuses. Sorry hoor maar wat is dat voor service e. Nu lees ik dat jij de VR wel krijgt :S

Praat mee