‘Samsung Galaxy S6 krijgt aantal unieke accessoires’

Geruchten over de Samsung Galaxy S6 schieten – zoals je ongetwijfeld merkt – als paddestoelen uit de grond. Een interessante heeft betrekking op een aantal accessoires waar Samsung het toestel mee zou willen uitrusten, die de functionaliteit flink uit breiden afhankelijk van de gekozen cover.

samsung-galaxy-flipcover-patent-2 'Samsung Galaxy S6 krijgt aantal unieke accessoires'Flipcover met extra scherm, zoals getoond in een eerdere patentaanvraag van Samsung

De bekende ‘anonieme bron’ laat dit keer bij monde van de website Android.com.pl weten dat er straks voor de Galaxy S6 verschillende covers beschikbaar zullen zijn, ieder met een eigen specifieke functie. Zo is er een speciale cover waarmee onder meer het bloedsuikergehalte gemeten kan worden, en die op eigen wijze synchroniseert met Samsung’s S Health app.

Geinig is op papier ook een cover met een apart e-ink scherm, waardoor je je Galaxy S6 in een prettig leesbare, energiezuinige e-reader omtovert.

Helemaal wild klinkt het idee van een cover die het mogelijk maakt verschillende extra cameralenzen op de Galaxy S6 te monteren.

Of dit alles inderdaad blijkt te kloppen moet nog blijken. Feit is wel, dat wij hier op GalaxyClub enige maanden geleden al een patentaanvraag vonden voor een cover met een tweede beeldscherm, dus helemaal uit de lucht gegrepen zijn de geruchten niet.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee