‘Samsung Galaxy S6 krijgt 20 megapixel camera module, release vervroegd’

Uit Zuid-Korea komt interessant nieuws over Samsung’s electro-mechanische divisie. Interessant, want we komen meer te weten over de camera en de releasedatum van de Galaxy S6.

samsung-galaxy-s6-20-megapixel-ois 'Samsung Galaxy S6 krijgt 20 megapixel camera module, release vervroegd'

Het thema van het nieuwsbericht is in feite de groei van Samsung Electro-Mechanics. De reden van de groei: de verhoogde verkoopaantallen van de nieuwe 20 megapixel camera module met optische beeldstabilisatie, niet alleen veroorzaakt door de komst van de Galaxy S6 – die dus over die camera schijnt te beschikken – maar ook door het feit dat de releasedatum van het toestel eerder komt dan gepland.

Het is niet de eerste keer dat we horen dat de Galaxy S6 een 20 megapixel camera heeft, maar het is wel bevestiging van een gerucht uit een interessante hoek.

Wat betreft die vervroegde release van de Galaxy S6: het zou hier gaan om een paar weken, waardoor we ons voor kunnen stellen dat het toestel, na een onthulling op 2 maart, later die maand al in de schappen belandt. Eerder gingen we nog uit van een release in de loop van april.

Wil jij een berichtje ontvange zodra de Galaxy S6 in Nederland te koop is? Schrijf je dan in voor onze email notificatie:

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee