‘Samsung Galaxy S6 komt mogelijk met Sennheiser oortelefoon’

De Samsung Galaxy S6 wordt straks, zoals altijd, uiteraard vergezeld van een flinke sloot eigen accessoires. Leuk, natuurlijk. Nog leuker is het gerucht dat het toestel straks misschien standaard met oortelefoontjes van Sennheiser geleverd zal worden.

samsung-galaxy-s6-sennheiser-koptelefoon 'Samsung Galaxy S6 komt mogelijk met Sennheiser oortelefoon'

De mannen van Sammobile zouden van een insider hebben vernomen dat de Galaxy S6 standaard niet meer van een generieke Samsung oortelefoon voorzien zal zijn, maar dat Sennheiser zich hierover gaat ontfermen. Het zou Samsung’s manier kunnen zijn om haar toekomstige Galaxy S6 gebruik(st)ers een premium geluidservaring te bieden, zonder direct grote stereospeakers aan de voorzijde van het toestel in te bouwen.

Helaas is niet geheel duidelijk of de Sennheiser oortelefoontjes standaard bij iedere S6 in de verpakking zitten. Mogelijk werkt Samsung namelijk ook aan een exclusievere toestelversie – al dan niet de Galaxy S6 Edge met gebogen schermranden – dus het zou kunnen dat alleen díe variant de betere koptelefoon krijgt.

Waarom Samsung ervoor zou kiezen om geen oortelefoon uit de eigen Level serie bij het toestel te doen, is niet helemaal duidelijk.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee