Samsung Galaxy Note 4 tip: pop-up vensters vanuit je recente apps

Een tijdje geleden lieten we je al zien hoe je het meeste kunt halen uit het grote, scherpe scherm van de Samsung Galaxy Note 4, en zijn uitgebreide multiwindow en pop-up-venster features. Toen kon je zien hoe je een app naar een pop-up venster kun verplaatsen door schuin van boven naar beneden te vegen – maar er zien meer manieren om dit te doen.

samsung-galaxy-note-4-tip-multiwindow-pop-up-recente-apps Samsung Galaxy Note 4 tip: pop-up vensters vanuit je recente apps

Het is – zoals wel meer dingen op een toestel zoals de Galaxy Note 4, met zijn eindeloze mogelijkheden en opties – echt zo’n dingetje dat je net maar even moet weten. Als je naar je lijst met recente gebruikte apps gaat – met die toets links van je Home knop – dan kun je je vinger op een app leggen. Hou ‘m daar even vast, en spontaan verschijnt een pop-up venster. Je moet deze nu alleen nog even neerzetten waar je ‘m wilt hebben. Zo gauw je ‘m loslaat verschijnt daar de app in kwestie – in het hierboven getoonde voorbeeld de browser dus.

Al met al is dit dus gewoon een eenvoudige, handige shortcut, om apps in een pop-up venster te gebruiken, zonder ze eerst op het volledige scherm te moeten openen.

Zoals gebruikelijk met de multiwindow of pop-up venster mogelijkheden, dient de app in kwestie wel compatible te zijn met deze functie. Bijna alle apps die standaard op de Galaxy Note 4 zitten zijn dit, maar bij de apps die je zelf hebt geïnstalleerd moet je het even proberen. Whatsapp doet wel goed mee, maar af en toe komen we er ook tegen die het zo niet doen.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. Rik van de vooren zegt

    Kunnen jullie mij ook uitleggen hoe je foto’s kan knippen en plakken met de note 4? Ik bedoel zoals in de reclame dat er een gedeelte uit de ene foto wordt geplakt in de andere foto. Niemand kan mij vertellen hoe dat moet (tot nu toe iig)

Praat mee