Samsung Galaxy Core 2 krijgt stabiliteitsupdate

Vanaf vandaag is er een nieuwe firmware update beschikbaar voor de Samsung Galaxy Core 2. De update brengt niks nieuws naar het toestel.

samsung-galaxy-core-2 Samsung Galaxy Core 2 krijgt stabiliteitsupdate

De Galaxy Core 2 draait op Android 4.4.2, en zal dat ook na de update van vandaag blijven doen. De update in kwestie, met firmware versie XXU0ANL4, brengt hier geen verandering in. Het gaat dus om een echte stabiliteitsupdate, die alleen achter de schermen wat oneffenheden in de software gladstrijkt.

Je kunt de update installeren via jouw Core 2 zelf. Op korte termijn zal de update ook wel via Samsung’s Kies programma op de PC beschikbaar zijn.

Vallen jou na installatie dingen op? Schroom niet, deel het ons hieronder mee!

Galaxy deal tips

Reacties

  1. jwsingels zegt

    Help, ik heb een samsung note 7000. Vanmorgen werd er automatisch een update geplaatst door samsung en nu heb ik een zwart scherm zonder iconen en steeds de melding Touchwiz-start is gestopt. s agenda heb ik niet en de s planner al uitgezet net, maar de melding blijft. Ik kan er nu niets mee.

Praat mee