Samsung Galaxy (S5) met Lollipop tip: help, hoe zet ik ‘m op stil?

Nu de Samsung Galaxy S5 als eerste de update naar Android 5.0 Lollipop heeft gekregen, is het slechts een kwestie van tijd tot meer toestellen de sprong naar deze flinke vernieuwde Android versie wagen. De komende tijd starten we een nieuwe serie, met allerlei handige tips en trucs voor Android Lollipop op je Galaxy telefoon.

Één van de eerste dingen die veel gebruik(st)ers opvalt, na de update, is het ontbreken van optie om het toestel simpelweg op stil te zetten. Wees gerust: het kan nog wel, maar het werkt nu een beetje anders. Loopt u mee?

samsung-galaxy-tip-android-lollipop-stil-zetten1 Samsung Galaxy (S5) met Lollipop tip: help, hoe zet ik 'm op stil?

Vóór de update naar Android 5.0 kon je je Galaxy (S5) gewoon op stil zetten met die ene sneltoets, die drie opties gaf: Melodie, Trillen, of Stil. Met deze toets kun je ná de update alleen nog kiezen uit Melodie of Trillen (zie 1, hieronder). Vanaf Android 5.0 valt een stil toestel niet meer in de categorie ‘apparaat-maakt-geen-geluid’, maar onder het kopje ‘het-toestel-onderbreekt-jou-niet’. Sleutelwoord hier is dus Onderbrekingen.

samsung-galaxy-tip-android-lollipop-stil-zetten-onderbreking Samsung Galaxy (S5) met Lollipop tip: help, hoe zet ik 'm op stil?

Om jouw toestel nu stil te krijgen moet je dus in feite instellen dat er geen onderbrekingen zijn. Dit doe je door álle onderbrekingen – oproepen, notificaties, etc. etc. – tegen te houden. Speciaal daarvoor is er een nieuwe sneltoets toegevoegd. Deze vindt als je alle sneltoetsen weergeeft (2). Ergens onderaan bungelt nu een toets Alles (3). ‘Alles’ wil zeggen dat alle onderbrekingen worden toegelaten. Tik op de sneltoets – wanneer er Geen onder staat zijn er géén onderbrekingen meer, en is je telefoon dus stil.

Vind je – net als wij – dat die toets daar niet zo handig zit, dan kun je ‘m een plekje geven waar je direct bij kunt. Tik daarvoor op het potloodje (4), om naar het scherm te gaan waar je je sneltoetsen kunt aanpassen. Sleep vervolgens de Alles knop uit het blokje Beschikbare knoppen naar de bovenste rij in het het blokje Actieve knoppen, bijvoorbeeld naast de Melodie sneltoets (5).

samsung-galaxy-tip-android-lollipop-stil-zetten-sneltoets Samsung Galaxy (S5) met Lollipop tip: help, hoe zet ik 'm op stil?

Je zult inmiddels wel gemerkt hebben dat die nieuwe sneltoets niet alleen de standen Alles of Geen kent, maar ook Prioriteit, In deze stand worden alleen meldingen gegeven die prioriteit hebben. Welke dit precies zijn kun je zelf instellen als je je vinger even op dit sneltoets legt (6).

samsung-galaxy-tip-android-lollipop-stil-zetten-prioriteit-instellen Samsung Galaxy (S5) met Lollipop tip: help, hoe zet ik 'm op stil?

Zorg dat je bovenin het Onderbrekingen menu bij het kopje Bij het ontvangen van oproepen en meldingen kiest voor Alleen onderbrekingen met prioriteit toestaan (7). Je kunt nu zelf instellen welke gebeurtenissen prioriteit hebben (8), en welke contacten er prioriteit krijgen (9). Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om alleen berichten en oproepen toe te laten van je favoriete contacten – kies deze stand ook als je je wekker wilt gebruiken.

En voor de volledigheid: je maakt een contact tot een favoriet contact door in het scherm met gegevens van een contact op het sterretje bovenin te tikken (10).

samsung-galaxy-tip-android-lollipop-stil-zetten-favoriet-contact-maken Samsung Galaxy (S5) met Lollipop tip: help, hoe zet ik 'm op stil?

Zo, dat lijkt allemaal nogal een gedoe, maar als je eenmaal gewend bent aan het nieuwe systeem van onderbrekingen en prioriteiten dat Android 5.0 Lollipop hanteert is het best logisch.

Update: inmiddels is duidelijk dat de oude, vertrouwde manier om je Galaxy S5 op stil te zetten weer terug komt – en wel met een update die op dit moment wordt uitgerold, maar nog niet in Nederland is gearriveerd.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

 1. Vroome Albert zegt

  Ik heb gisteren de Lollipop update geïnstalleerd op mijn Galaxy S5, de stille modus is nu vervangen door de “onderbrekingen/prioriteit” instelling maar daar ontbreekt de instelling “downtime” die het toelaat de tijd in te stellen, van en tot hoe laat. Dit is wel beschikbaar op de stock android/lollipop firmware. Komt hier een update voor ?

 2. Guido zegt

  Zelfs in het voorbeeld op deze site ontbreekt de optie Downtime !
  Ik had deze standaard zodanig ingesteld dat ik tussen 23:00 en 06:00 geen meldingen kreeg, maar die optie is nu dus weg.

  In de stock versie van Android 5.0 is deze optie nog wel aanwezig.

 3. nicole zegt

  Ik word gek! Sinds de update is mijn telefoon alleen maar op zoek naar wifi verbinding. Hij zuigt nu heel veel energie dus mijn batterij is binnen een paar uur leeg zonder dat ik erop zit. Hij maakt verbinding met wifi thuis en daarna gooit hij hem eruit. En zo blijft hij doordraaien. Fix it!

  • silvana zegt

   Als ne de wisseling tussen wifi en 4G uit wilt zetten man sat als volgt: Je moet het vinkje bij “slimme netwerk wissel” weghalen. Dan blijft hij thuis op wifi en buiten op 4G. Dat vinkje vind je bij instellingen onder “wifi”.

 4. Peggy zegt

  Sinds de update werkt de LED verlichting ook niet meer bij het krijgen van een bericht via Facebook whatsapp of bijvoorbeeld een SMS of gemiste oproep. alleen bij trillen of melodie. Hoe krijg ik dit ingeschakeld bij een stille stand? En waarom zie ik geen meldings icoontjes meer links bovenin mijn ontgrendelscherm. Dus ik moet steeds ontgrendelen om te kijken of iemand mij wat gestuurd heeft. Led instellingen staan aan. Pop up meldingen ook. Ii wil niet eens een popup melding. Gewoon alleen een icoon links bovenin en een knipperend led lichtje. Waardeloze update! Teveel veranderd en apps die crashen. Ook de batterij gaat veel sneller leeg.

  • Jordy zegt

   Ik heb precies hetzelfde… Ik heb alle instellingen voor mijn LED lamp voor meldingen aangezet maar hij doet het gewoon niet… vind dit best wel vervelend…

  • stefanie zegt

   Ik heb het probleem van het niet tonen van led opgelost in de stil modus door de intensiteit van het trilling voor alles op nul te zetten en de trilfunctie te gebruiken. Je krijgt dan wel led te zien maar je telefoon trilt niet meer en maakt ook geen geluid.

 5. Wouter zegt

  Ja zoals iedereen keek ik ook uit naar de update naar Lollipop 5.0.
  Maar is mij dat een tegenvaller!!! Echt niet tevreden , geen meldigen meer te zien zonder te ontgrendelen , contant wifi zoeken en opnieuw verbinden , blokkeermodus niet meer in tijd in te stellen…
  Echt slechtste van Android en Samsung! Snel aanpassen zou ik zo zeggen!

 6. Robert zegt

  Ik had een heel bericht getypt is het ineens we omdat m’n email niet goed zou zijn .
  Nog een keer in het kort alles ziet er nu uit als op een I-Phone die stomme ronde fotootjes bij contacten alle wit in plaats van zwart en de batterij is snel leeg ook net als bij I-Phone wat is dit willen ze ook de slechte eigenschappen van een I-Phone overnemen. Ik vind het één grote teleurstelling!

 7. tobias zegt

  Hoe krijg ik die vervelende witte tekstballon weg bovenin mijn scherm wanneer ik een Whatsappje ontvang? Aangezien ik in groepsgesprekken zit, blijft er constant een witte tekstballon boven in mijn scherm hangen die mij verteld hoeveel berichten ik heb in hoeveel gesprekken. Om dd paar seconden moeten blijven wegvegen werkt niet echt. Ik zal wel moeten wennen maar tot nu toe vind ik dit de meest waardeloze update van Samsung ooit.

   • zegt

    Je kunt wel onder meldingen en geluid de gehele meldingen van een app uitschakelen maar dan krijg je zelfs geen geluidje meet en ook niet het voormalige whatsapp icoontje in de zwarte standaard notificatiebalk!

  • Ciiss zegt

   Instellingen -> Geluiden en Meldingen -> Meldingen op vergrendelscherm
   Dan kun je kiezen tussen ‘alle inhoud weergeven’, ‘inhoud verbergen’ of ‘geen meldingen weergeven’ … dat laatste is bij jou van toepassing.

 8. Juliette zegt

  Uitermate dramatisch. Hoe laat je je wekker gaan als je je telefoon uit moet zetten om de nacht ongestoord door te komen? Stille modus graag erg snel terug. Tabbladen en schermen door elkaar in die verticale carrousel vind ik ook onoverzichtelijk. Witte interface ipv de mooie blauwe op mn s5 is ook zonde! Kortom, spijt van de update!

   • Wouter zegt

    Dit kan je instellen bij alles ; geen of prioriteit.
    Ik heb bv bij prioriteit gezet dat enkel mijn ouders mij ’s nachts kunnen bellen voor de rest staat alles op stil buiten het alarm dat je instelt dit is ook steeds prioriteit.

    • Asj zegt

     Er staat wel dat je Alarm standaard prioriteit heeft, maar dit is niet het geval. Je alarm gaat dan niet. af. Wanneer je deze alsnog de status Prioriteit geeft wordt je gewoon weer met alarm gewekt

  • Mariël zegt

   Echt waardeloos dat de stil stand er niet meer is. Heb me van de week a veslapen omdat mijn wekker niet ging. Ik hoop ook dat er snel weer een normale stilstand komt.

   • Asj zegt

    Je Klok (Alarm) alsnog status Prioriteit geven. Probleem is dan opgelost, en je wekker gaat weer af.
    Wanneer je geluid op trilstand of uit zet hoor je idd geen wekker.

 9. zegt

  Zwaar irritant Die nieuwe update!,
  Eerst kon je geen foto’s maken zonder geluid en nu kan je niet een normaal meer je telefoon op stil zetten en ik kan met Google Chrome ook nie eens meer normaal meer een browser sluiten :@ kan je die update nog terug draaien???

  • Michel zegt

   Tabs in Chrome kun je sluiten via het Recente apps menu (toets links van de Home knop). Op stil zetten doe je zo: //www.galaxyclub.nl/2015/01/samsung-galaxy-android-5-0-lollipop-tip-toestel-op-stil-zetten

 10. wouter zegt

  Wat een verschrikkelijke update!! Stille modus moet heel gauw terug komen evenalseen whatsapp tekentje bovenaan. Echt een zware teleurstelling. Is het mogelijk om weer terug te gaan naar de oude versie?

 11. Brigitte zegt

  Idd!!! Geen icoontjes meer te zien. Moet nu eerst toestel ontgrendelen erg irritant en zeker als je daardoor een gemiste oproep niet ziet. Rare witte balken. Toestel op stil zetten is veranderd. Hoop dat het snel opgelost wordt.

 12. Gerben zegt

  Zeg, stelletje jankers,…

  lézen jullie dit forum en de tips en tricks ook?
  Of scrollen jullie direct naar beneden om overal over te klagen ?!?

  Het is allemaal op te lossen hoor! Als je maar ff leest wat je moet doen!

  • Leon zegt

   Leg dan maar eens uit hoe ik mijn telefoon voor bepaalde nummers kan blokkeren tussen 23.00 en 05.00, want dat is wat je kon met de blokkeerstand en al ga je op je kop staan, die oplossing staat er niet tussen.

  • Gregory zegt

   Hoi Gerben, dan kun je mij vast ook wel zeggen hoe mijn achtergrondschermen weer op zwart moeten ipv dat fletse wit. Het enige positieve wat direct opvalt is de betere vingerafdrukscanner

  • jan2302 zegt

   He Gerben, je hebt nog steeds geen antwoord gegeven op diverse vragen naar aanleiding van jouw uitspraak ” Stelletje Jankers ” . Als wijsneus die met zo’n wijze uitspraak durft te komen, laat je hier toch wel een steekje vallen “jankert”!!!

 13. Lianne zegt

  HELP!

  Mijn alarm gaat wel af op mijn telefoon maar ik hoor het niet. Ik heb een flipover hoesje van Samsung zelf. Als ik het hoesje open klap hoor ik het alarm wel. Voor de lollipop update ging mijn alarm wel altijd af terwijl ik mijn flipover hoesje dicht had zitten.

  Wie kan mij vertellen op welke manier ik mijn alarm weer hoor?

   • Marielle zegt

    Ik had het probleem met mijn wekker ook.. Het heeft behoorlijk wat tijd en frustraties gekost voor ik erachter kwam dat de flipcover het kwaad was. Met flipcover gesloten hoor je geen alarm afgaan, met flipcover open wel. Dus ligt ie nu aan de rand van mijn bed met de cover open.

  • mandy zegt

   pff ik word gek van de melding dat mn contacten word afgesloten. Elke keer als ik een nr wil invoeren krijg ik de melding en word het menu afgeloten… met andere woorden als ik wil bellen moet ik snel nr invoeren of zoeken want anders sluit hij weer af.

   Ook het feit dat op mn lockscreen geen meldingen meer te zien zijn, zijn echt irritant!

   ik vond dat zwarte menu ook zachter aan je ogen savonds maar goed zal ik maar niet over klagen (A)

   • Wen_dy zegt

    Ik heb precies hetzelfde probleem. Kan niet normaal een telefoonnummer opzoeken. En ik kan na een gesprek niet ophangen, toetsen werken niet/blijft hangen. Waardeloze update. Spijt dat ik dit gedaan heb!

 14. Beau zegt

  O.m.g. wat een k.u.t. update.
  Die stil modus is weg, ja leuk die uitleg hoe ik em op stil kan zetten, maar nu hoor ik mijn wekker dus niet. En dit is de enige wekker die ik heb. Help….??

 15. Beau zegt

  I.v.m de wekker.. Dit vond ik net ergens online. Schijnt te werken, alleen ben ik er zelf nog niet helemaal uit hoe.

  .

  Open/slide down notification bar on lock screen.
  Click on top right icon to open icon page. Click on pencil icon to edit buttons. From available buttons, drag “always interrupt” button to top section; active buttons.

  Now when you open the notification bar you can press on the always interrupt button which will then say; priority only and the sound button will say sound (priority).

  Now go to; apps/settings/sound and notification/interruptions and you can choose the options that you will want to occur when pressing on the always interrupt button. It states that “alarms are always considered priority interruptions”.

  It now becomes a one button press.

  Mute is to have no notifications at all (alarm, txt, vibrate, wife talking,etc.)
  always interrupt will allow alarm and what you set as priorities, with sound or vibrate.
  Two different functions. 

  On my s5 with verizon.

  Press the “always interrupt” icon which then says:”priority only”.

  The sound icon changes to “sound (priority)

  pictures attached.

  I don’t use airplane mode.

 16. Marion zegt

  Omdat ik in het onderwijs werk staat mijn toestel de hele dag op stil. Alles kwam binnen en ik las het als ik daar tussendoor tijd voor had zonder een te harde trilfunctie die steeds stoorde. Ik zag het wel gewoon binnenkomen, maar het was super dat mijn toestel dan geen geluid maakte. Ook thuis stond hij meestal op stil omdat ik me irriteer aan de trilfunctie en hij niet per se op geluid moet staan. Het kan dat dus niet meer want ik moet of alles blokkeren, of prioritering instellen die vervolgens met trillen weer binnenkomen. De niet storen functie toevoegen had oke geweest maar de stilfunctie verwijderen vind ik vervelend. Kortom, DIKKE FAIL!

  Ook mijn batterij verbruikt superveel energie. Ik kon rustig anderhalve dag met een opgeladen batterij doen. Nu nog maar een halve (!) dag.
  Mijn toestel is nog geen 4 maanden oud en ik was er juist zo tevreden mee vanwege de lange batterijduur, en de stilfunctie.

  Ik gebruikte als horloge de samsung gear fit maar deze werkt niet meer en ik krijg regelmatig de foutmelding dat de gear fit is gestopt..

  Daarnaast is de bovenbalk met tijd in lichtgrijs met witte cijfers niet leesbaar. Als ik mijn scherm activeer zie ik niet meer of ik een whatsappbericht heb maar moet ik eerst mn code invoeren.. valt ook tegen.

  Het enige positieve, tot nu toe, vind ik de verbetering van de vingerafdrukscanner. Deze ‘pakt’ nu beter, waar ik overigens wel weer heel blij mee ben. Daarmee is dan ook alles gezegd.

 17. Anne zegt

  Wat een troep update je kan letterlijk niks meer gatverdamme!! WE WILLEN DE OUDE UPDATE TERUG EN WEL NU!! Ik kan niet meer eens zien of ik een Whatsapp berichtje heb gekregen pas als ik het ontgrendel ongelovelijk! Wat een troep update! Ik wil de oude versie!! Dit maakt bij echt boos!

 18. manon zegt

  Telefoon flipt hem helemaal. Wi-Fi werkt amper, stil knop is weg, applicaties werken slecht. Ze zullen snel met een oplossing moeten komen!

 19. tim zegt

  lekker bezig samsung,
  ik kan niks meer met mijn telefoon, het begon de dag na de update met het niet meer hebben van bereik zodat ik niet meer kon smsen of bellen maar wel internetten?? na het opnieuw instellen van mijn provider t-mobile zei de telefoon dat mijn internet gestopt was 2x dezelfde foutmelding??
  toen begon de telefoon zichzelf uit te schakelen en opnieuw op te starten maarliefst een triljoen keer??
  daarop liep de telefoon ook vast. ik heb geprobeert apps te updaten en cache te legen maar dat ging niet want de telefoon liep daarvoor al meteen vast
  oftewel bedankt samsung!!!!

  ps ik kan ook de stilknop niet meer vinden waar mijn telefoon dag en nacht op stond ingesteld pfff

 20. Klaas zegt

  Samsung. Zet aub de oude instellingen zsm terug. Dit is een ramp! Ik was heel blij met mijn nieuwe Samsung S5.. Mijn kinderen verklaarden me voor gek. Ik weet nu waarom. Ik zal niemand de Samsung meer aanraden. Ze maken hun ambities en beloften niet waar. Zijn ze gek geworden bij Samsung?

  • Klaas zegt

   Nog even een toelichting op mijn bezwaren:

   1. Smartphone met één druk op de knop op stil zetten.
   Vaak als je ergens komt is de eerste handeling je telefoon op stil zetten. Met het knopje rechts aan de zijkant van het toestel was dit heel gemakkelijk. Dit gaat nu niet meer.

   2. Wi-Fi is op hol geslagen.
   In ons huis ‘pakt’ de Samsung S5 nu, in plaats van de Wi-Fi signaal van de router, automatisch het signaal van de WiFi Repeater op de 3e verdieping. Vervolgens kan deze niet worden gebruikt voor de apps en voor Internet (te ver weg).

   3. De batterij gaat snel leeg.
   Door allerlei grafische frutseltjes gaat de batterij sneller leeg.

   Tot voor de wijzigingen was ik erg tevreden over de Samsung S5. Na de ‘downgrade’ van Samsung zijn de functionaliteiten, zoals die aannwezig waren bij de aankoop van het toestel, ten nadele veranderd en voldoet het toestel niet meer aan de eigenschappen op basis waarvan ik het toestel heb gekocht..

   • Klaas zegt

    Het probleem met de Wi-Fi is opgelost. Na het ‘vergeten’ van de WiFi-Repeater werkt de WiFi nu weer goed.

    Ik heb wat zitten te browsen en bij nader inzien zitten er ook wel leuke nieuwe mogelijkheden bij. Dus ik neem terug dat er sprake is van een downgrade. Het gaat echt wel om een upgrade.

    Alleen wil ik graag de knop voor het stilzetten terug. Via allerlei menuutjes heb ik dit nog niet kunnen uitvinden. Ik schakel het toestel dan maar helemaal uit..

 21. WimK zegt

  iemand enig idee hoe ik de Frequentie van het ophalen van Mail kan instellen in de Lollipop versie !! (ik kan deze nergens meer vinden?!)

 22. Sylvana zegt

  Zwaar irritant deze update!
  Hiervoor tevreden met android nu een drama, met name de meldingen!
  En hoe krijg ik het voor elkaar dat mijn Bluetooth weer verbinding maakt met mijn auto?
  dat werkt dus ook helemaal niet meer! aangezien ik vaak onderweg ben, is dit wel zo handig.
  auto instellingen al opnieuw op fabrieks instellingen gezet, apparaat van me telefoon gegooit en opnieuw verbinding gemaakt ( wat dus ook niet helpt)

     • Sylvana zegt

      Ik hoop dat dit snel weer werkt.
      zo niet dan zet ik mijn telefoon gewoon op fabrieksinstellingen

     • Sneeuwkonijn zegt

      Was ook mijn plan, maar na enig speuren werkt het weer. Kan de exacte reden niet vinden, maar heb de volgende stappen gedaan.
      Zowel in de auto als in de telefoon de Bluetooth verbindingen gewist.

      1. Geprobeerd aan de laptop aan Kies te hangen, echter herkende de pc de telefoon niet meer. Beide instellingen niet. Even later wel, maar verbinding stopte.
      2. Cache geleegd en opnieuw opgestart.
      3. Batterij eruit gehaald en opnieuw erin.

      Denk dat het optie 2 geweest is.
      Succes!

     • Michel zegt

      Misschien hier: //www.galaxyclub.nl/2015/02/samsung-galaxy-s5-android-5-lollipop-update-traag-crashen-apps-foutmelding/

     • Sylvana zegt

      Alles werkt weer 😀
      weer nieuwe update gehad en alles doet het weer.
      zo opgelucht!
      had zelfs die chache geleegd en werkte nog niet.
      helaas moet ik nu wel alles handmatig doen maar dat maakt niet uit

 23. Ingrid zegt

  Eens met bovenstaande. Waardeloos! Ontgrendelen voor te kunnen kijken vind ik teveel handeling. Stil weg is idd de meest slechte verandering. Mn favorieten mogen mij in geval van nood zeker bellen midden in de nacht. Maar niet al mijn favorieten zijn op de hoogte van mijn nachtdiensten en bellen op de dag als ik lig te slapen voor praatje pot. Moet ik mn favorieten steeds aanpassen dus. Verder is stiekem appen tijdens een vergadering ook niet meer mogelijk. Dat gezoem is best luid…..Ook midden in nacht als teken dat hij weer 100% is opgeladen terwijl ik dat nog niet ben…..
  Zou fijn zijn als deze opties weer snel terugkomen!

 24. sarina zegt

  Wat een k.. gedoe zeg!
  Door die stomme update is me hele telefoon van slag en niks werkt meer zoals het hoort…bagger net als 4G!!
  Ik wil graag me ‘STIL-knopje’ terug..

 25. Betty zegt

  Erg vervelend dat je niet alleen je berichten niet ziet in de blokkeerstand ook kan ik mijn music player niet meer gebruiken in de blokkeerstand, nu moet ik elke keer inloggen als in een song wil skippen. Tevens die felle blauw/wit/grijze kleuren zijn erg nadelig, zwart/wit was prettiger voor je ogen. Zeer omslachtig hoe je nu op stil moet zetten, zeer zeker irritant. En als laatste idd de batterij is nu binnen 6 a 8 uur leeg terwijl ik eerst wel tot 2, 2 1/2 dag zonder opladen kon. Nu al 6% verloren met dit bericht schrijven. Graag zie ik voor alle min punten van deze update een oplossing tegemoet anderzijds een oplossing om deze update te verwijderen.

 26. anouk zegt

  Mijn telefoon rekening is alleen maar gestegen sinds deze fijne liliepop versie! Doordat het zoeken naar wifi doorgaat, pakt het telkens 4g. Hierdoor zit ik ver boven mijn bundel. Daarbij werken veel apps niet naar behoren, crashen continu. De batterij is in No time leeg en de telefoon maakt constant geluid. Irritante piepjes waarvan ik niet weet waar het vandaan komt. Kan het toestel ook niet alleen maar op de stil stand (die ook verdwenen is) laten staan! Door de update is mijn S5 een bron van ergenis geworden terwijl ik er in het begin zo blij mee was. Voor mij nooit meer een Samsung! Ik had gewoon bij Apple moeten blijven. Hopelijk doet Samsung hier snel iets aan anders laat ik via Kassa mijn kosten verhalen op Samsung!

  • chris zegt

   Gevonden. Blijkbaar door de ontwikkelaarsoptie even uit te schakelen was alles weer links uitgelijnd. Nu weer die optie geactiveerd en de linkse uitlijning blijft goed staan nu. Mss een fout in de update ofzo???

 27. wimk zegt

  Stil…. hmm… zelfs deze wertkt niet!
  ik heb een abonnement op Autoweek en daar vindt men het nodig om bij het open van het weekblad een geluid af te spelen. nu al staat de telefoon op “stil” dan nog hoor ik geluid.
  Dus STIL is geen stil …. !!!

 28. reiziger zegt

  Al het haar op mijn hoofd heeft er spijt van .
  mijn zwarte achtergrond weg en daar in de plaats een smaakloze blauw witte achtergrond.
  Batterij sneller leeg.
  stilzetten geluid was vroeger met 1 klik .
  enzovoort WAARDELOZE UPDATE.
  Ik wil de vorige terug!!!!!

 29. peter c zegt

  Bluetooth probleem; als de telefoon is verbonden met de bluetooth in mijn auto dan blijft de telefoon continue een geluid afspelen. Super irritant. Wie weet hoe ik dat moet stopzetten? Tkx

 30. Geert zegt

  Ik heb problemen met het wireless opladen van mijn mobiel. Ik heb de melding van “batterij vol” uit kunnen zetten maar daarna gaat hij na een paar minuten een geluidje geven dat hij de wireless-oplader heeft gedetecteerd en begint daarna weer met opladen. Slaapt niet echt lekker. En ik moet mijn meldingen snacht aanhouden ivm storingsdienst. Wie weet hier raad?

 31. Ronny zegt

  Upgrade gedaan naar Lollipop op mijn splinternieuwe tablet Galaxy S en al mijn favorieten in mijn browser zijn weg. Hoe kan dat nu ?

 32. zegt

  Ik vind het idioot van nieuw update naar lollipop dat je 3GB opslag kwijtraakt.
  Welke gek bedenkt dit?
  Heb Galaxy A3 werkt nu prima.
  Baal van die update melding.

 33. Kees zegt

  ??? Ik heb een Samsung Galaxy S5 met Android 5.0 Lollipop en kan nog steeds gewoon mijn telefoon op stil zetten met de sneltoets met 3 opties….

 34. toetje24v zegt

  Het lukt mij niet om apps te verbergen op mijn Samsung Galaxy S5. De instructies van tips en trucs kloppen niet met mijn toestel. Er is namelijk geen menu rechtsboven met drie stipjes onder elkaar waardoor je opties krijgt zoals mapjes aanmaken en apps verbergen of zichtbaar maken. Er staat az bewereken. De menutoets linksonder is verdwenen in deze versie en dat is een knop geworden waarmee je laatst gebruikte apps kunt sluiten.
  Wie oh wie kan mij helpen?

 35. Mark zegt

  Tot nu toe geen fijne update!
  Ik heb het trillen bij mijn whatsapp uitgezet voor groepsberichten, maar mijn telefoon (Samsung S 5) trilt net zo vrolijk door bij groepsberichten, dit is vooral ’s nachts als ik wil slapen erg irritant!!!
  ook bij het ontgrendelen (vingerscanner) trilt mijn telefoon.
  Heel irritant!!
  Wie kan me hiermee helpen?

Praat mee