Samsung Galaxy A5 heeft inderdaad een FM radio (en de A3 ook)

Met enige vertraging is zojuist eindelijk de Samsung Galaxy A5 hier ten burele geland. Fijn, prima, en je weet dat de review van het toestel dus spoedig in de maak zal zijn. Voor nu willen we alvast één dingetje bevestigen, waarover ons al menig vraag bereikte: ja, het toestel is uitgerust met een FM radio.

samsung-galaxy-a5-fm-radio Samsung Galaxy A5 heeft inderdaad een FM radio (en de A3 ook)

 Yep, de nieuwe A serie heeft ‘m weer: een heuse FM radio

Veel gebruik(st)ers baalden en balen ervan dat Samsung géén FM radio stopte in de Galaxy S4 en Galaxy S5. Met name die mensen zullen blij zijn dat dit kleine, voor menigeen fijne snufje wel in de nieuwe Galaxy A5 en Galaxy A3 aanwezig is. Niet iedereen wil tenslotte graag de databundel verstoken met streaming radio.

Gelukkig geldt dus op de Galaxy A5 en A3: koptelefoon inpluggen, FM radio app starten, en luisteren. Een beetje oldschool volgens sommigen, maar volgens velen gewoon een must have voor een smartphone. Waar de A-tjes dus over beschikken.

Beste Galaxy A5 deals per provider

Reacties

Praat mee