Samsung en Oracle gaan samenwerken om betere cloud diensten te bieden

Samsung zou Samsung niet zijn als er niet continue gezocht werd naar nieuwe paden om te bewandelen. En zo zouden Oracle’s Mark Hurd en Samsung Mobile’s Shin Jong-Kyun samen een kopje koffie hebben gedronken om de laatste oneffenheden uit een overeenkomst weg te werken.

samsung-oracle-cloud-diensten Samsung en Oracle gaan samenwerken om betere cloud diensten te bieden

Het doel van de deal tussen Samsung en Oracle is dat de bedrijven gezamelijk cloud diensten gaan aanbieden, met een focus op zakelijke gebruikers.

Hoewel Samsung een deel van haar – ook op zakelijk gebruik gerichte – Knox beveiligingssysteem aan Google ‘doneerde’ ten bate van het Android besturingssysteem, is het duidelijk dat de Zuid-Koreanen nog lang niet klaar zijn met de zakelijke mobiele markt. Een deal met Oracle is hier een duidelijk voorbeeld van.

Wat de gemiddelde consument gaat merken van de eventuele clouddiensten is uiteraard nog niet te zeggen.

(bron/via)

Galaxy deal tips

Praat mee