Reuters: Samsung wil BlackBerry kopen – BlackBerry: mwoah – Samsung: huh?

Volgens berichtgeving van Reuters zou Samsung recent BlackBerry hebben benaderd voor een gezellig stukje overname in ruil voor veel geld. BlackBerry zelf ontkent dat hierover gepraat wordt, en Samsung noemt de berichtgeving ongefundeerd,

samsung-logo Reuters: Samsung wil BlackBerry kopen - BlackBerry: mwoah -  Samsung: huh?

BlackBerry – vroegâh: Research In Motion – is natuurlijk één van de smartphonegiganten-van-weleer, die het al geruime tijd niet makkelijk heeft op de ultracompetitieve telefoonmarkt. Geruchten over de overname van het bedrijf duiken met enige regelmaat op, en nu zou Samsung bijna 6,4 miljard euro willen neerleggen voor met name de enorme patentportfolio van het Canadese bedrijf.

Intussen laat BlackBerry zelf diplomatiek weten dat er geen sprake is van een gesprek met de Zuid-Koreaanse gigant over een bod. Samsung zelf voegt daar nog aan toe dat het geen plannen heeft BlackBerry over te nemen, en dat de berichtgeving ongefundeerd is. Kort maar krachtig, allemaal.

En zo gaat er weer een kortstondige storm in een glas water liggen. Of…?

Galaxy deal tips

Praat mee