Lange vlucht? Gear VR moet uitkomst gaan bieden (aldus Qantas)

De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas heeft vandaag bekend gemaakt een entertainment proefprogramma te gaan doen met Samsung’s Gear VR headset.

samsung-gear-vr-qantas-1024x576 Lange vlucht? Gear VR moet uitkomst gaan bieden (aldus Qantas)

Dankzij deze samenwerking met Samsung wordt Qantas de eerste luchtvaartmaatschappij die virtual reality inzet om haar passagiers bezig te houden tijdens haar vluchten. De eerste proef zal drie maanden gaan duren, en op basis van de verkregen feedback zal er besloten worden om de Gear VR definitief in het entertainment programma op te nemen – of niet, natuurlijk.

Wil je de Gear VR dus uitproberen alvorens ‘m zelf aan te schaffen? Boek dan snel een vlucht, hoewel het goedkoper is om ‘m dan maar gewoon direct aan te schaffen. De Gear VR is in Nederland vanaf deze week leverbaar, en met een prijs van € 199,99 (zie HIER) goedkoper dan een vlucht in Qantas’ eerste klasse.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee