Kleine firmware update Samsung Galaxy Ace 4

De Samsung Galaxy Ace 4 werd enige tijd geleden gelanceerd met Android 4.4.4 KitKat aan boord. Daar komt voorlopig geen verandering in, maar een update brengt wel nieuwe optimalisaties naar het toestel.

samsung-galaxy-ace-4-zwart Kleine firmware update Samsung Galaxy Ace 4

Vanaf vandaag is de nieuwe firmware beschikbaar voor de Galaxy Ace 4, met versienummer XXU1ANL1. Het Android besturingssysteem blijft bij versie 4.4.4, en zichtbare veranderingen brengt de update niet naar het toestel. Wel wordt er het een en ander geoptimaliseerd wat de snelheid en stabiliteit van het toestel ten goede moet komen.

Je kunt de update installeren via het toestel zelf, en binnenkort ook met het Kies programma van Samsung voor je PC.

(via)

Beste Galaxy Ace 4 deals per provider

Praat mee