Is dit een prototype van de Samsung Galaxy S6?

De laatste jaren lukt het Samsung behoorlijk goed om het design van een nieuw topmodel tot vlak voor de onthulling geheim te houden. Desalniettemin duikt er een foto op van de Galaxy S6 – tenminste, van een vroeg prototype.

samsung-galaxy-s6-prototype Is dit een prototype van de Samsung Galaxy S6?

De mensen van PhoneArena kregen de bovenstaande foto toegestuurd, waarop één van de vroege prototypes van de Samsung Galaxy S6 te zien zou zijn. Één van, ja, want zoals bekend experimenteert Samsung met nogal met verschillende design en concepten.

Zoals gebruikelijk is de authenticiteit van de foto niet te controleren, en inmiddels heeft Sammobile – na navraag bij haar eigen insiders – haar twijfels erover uitgesproken. Combineer conclusies naar aanleiding van het plaatje dus met voldoende korrels zout.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

  1. Marco Zwetsloot zegt

    Ziet er wel goed uit….zou zomaar kunnen. Wijkt niet al te veel af van het reeds goede design, iets minder ronde hoeken. Het lijkt wel of toestel korter is….formfactor iets anders ?

Praat mee