Infographic: de Samsung Galaxy A3, A5 en A7 in een vergelijking

Samsung’s nieuwe A serie brengt drie nieuwe toestellen met verschillende afmetingen, die allemaal een vergelijkbaar uiterlijk hebben – maar niet precies dezelfde specificaties. Om ervoor te zorgen dat je de Galaxy A3, de Galaxy A5 en de Galaxy A7 uit elkaar kunt houden, gooit Samsung zelf er maar een infographic tegenaan.

samsung-galaxy-a3-a5-a7-vergelijking-verschillen-versus-infographic-klein Infographic: de Samsung Galaxy A3, A5 en A7 in een vergelijking

Het lijkt alsof Samsung maar doorgaat met het op de markt brengen van veel nieuwe toestellen. Recent zagen we de onthulling van de nieuwe E serie, de Galaxy A3 en Galaxy A5 zijn inmiddels in Nederland te koop, de Galaxy A7 wordt in maart verwacht, en ook de Galaxy J1 zit nog in de pijpleiding.

Toch denken we dat schijn bedriegt, want hoewel dit inderdaad veel nieuwe toestellen zijn, luiden ze op termijn naar alle waarschijnlijkheid ook het einde in van bijna álle andere toestelseries: Ace, Core, Grand, Mega, Trend, Fame, Express, Young, etc.

Maargoed, terug naar de Galaxy A3, A5 en A7. Samen vormen ze Samsung’s nieuwe mid range aanbod, met adviesprijzen van respectievelijk € 309,-, € 409,- en € 509,-. In de onderstaande infographic staan ze netjes op een rij, inclusief de belangrijkste verschillen en overeenkomsten – zowel qua technische specificaties, als qua features. Overzichtelijk, toch?

Wij zullen later de verschillende nieuwe modellen uitgebreider met elkaar vergelijken, zoals we pas nog de Galaxy A5 en de Galaxy Alpha naast elkaar legden.

samsung-galaxy-a3-a5-a7-vergelijking-verschillen-versus-infographic Infographic: de Samsung Galaxy A3, A5 en A7 in een vergelijking

(via)

 

Galaxy A7 deals per provider

Praat mee