Handleiding Samsung Galaxy Note 4 met Android 5.0 Lollipop online (update: nu ook in het Nederlands)

Update 28 januari: Inmiddels is ook de Nederlandstalige handleiding van de Galaxy Note 4 mét Android Lollipop beschikbaar. Je vindt het 182 pagina’s tellende document in PDF-vorm HIER.

samsung-galaxy-note-4-android-5-0-lollipop-handleiding-nederlands Handleiding Samsung Galaxy Note 4 met Android 5.0 Lollipop online (update: nu ook in het Nederlands)

Oorspronkelijke bericht:

De grote update naar Android 5.0 Lollipop voor de Samsung Galaxy Note 4 komt eraan. En hoewel de uitrol ervan nog niet gestart is, heeft Samsung de vernieuwde handleiding alvast online gezet.

Via Samsung’s website in verschillende landen is de vernieuwde handleiding voor de Galaxy Note 4 met Android 5.0 Lollipop nu al te downloaden. Vooralsnog is het nieuwe document alleen in het Engels beschikbaar.

Het online verschijnen van de nieuwe handleiding is een sterke indicator dat de officiële update op korte termijn van start zal gaan – zo ging dit tenslotte ook toen de handleiding van de Galaxy S5 met Android 5.0 beschikbaar kwam.

Je vindt de Engelstalige revised user manual HIER (pdf). Zodra er een Nederlandse versie beschikbaar is, laten we dit natuurlijk weten.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

Praat mee