Gratis Netflix subscriptie voor Note 4, S5 en Tab S eigenaren?

Samsung’s positie op de financiële markt maakt het mogelijk voor de Koreanen om zo nu en dan haar consumenten te verassen met leuke content. Zo wist Samsung eerder dit jaar een deal te sluiten met Marvel en speciale edities van bekende strips zoals Iron Man en Spiderman aan te bieden aan Galaxy eigenaren.

Nu het nieuwe jaar is begonnen lijkt het erop alsof het weer tijd is voor nieuwe aanbiedingen, en deze keer krijgen alle eigenaren van de Galaxy Note 4, Galaxy S5 en Tab S niets minder dan een subscriptie van 1 jaar (t.w.v. $100,-) voor Netflix. Althans, als we de gelekte foto van AndroidCentral mogen geloven.

samsung-netflix-offer_wm-576x1024 Gratis Netflix subscriptie voor Note 4, S5 en Tab S eigenaren?

Op de foto zien iets wat op een officieel document lijkt waarop inderdaad staat aangegeven dat Galaxy eigenaren een jaar lang gratis Netflix mogen gebruiken. Vooralsnog lijkt het erop alsof dit een US-only promotie is en wij arme zielen op het Europese vasteland pech hebben.Daarnaast moet je ook geluk hebben aangezien alleen de eerste 115.000 geregistreerde toestellen in aanmerking komen voor de aanbieding.

Uit ervaring weten we dat zulke promoties vaak in stappen worden uitgerold, dus wie weet kunnen ook wij binnenkort genieten van de allernieuwste series (Game of Thrones, iemand?) in topkwaliteit!

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee