Galaxy S6 varianten volgende week te zien op CES 2015, maar niet voor de consument?

We weten ondertussen allemaal dat Samsung druk in de weer is om de Galaxy S6 production-ready te maken. De S6 staat voorlopig onder de codenaam Project Zero en via verschillende kanalen hebben we al vernomen dat er mogelijk verschillende versies van het toestel op de markt komen, waaronder een S6 Edge?

P1030481-578-80 Galaxy S6 varianten volgende week te zien op CES 2015, maar niet voor de consument?

Sammobile heeft daarnaast van een ‘betrouwbare bron’ vernomen dat Samsung volgende week al (!) de Galaxy S6 en een aantal van haar varianten zal laten zien op de CES van 2015 (6 – 9 Januari) in Las Vegas, Nevada.

Je voelt ‘m al aankomen… er zit een ‘maar’ aan. Volgens de bron worden de S6 toestellen aan een select groepje mensen tentoongesteld en dus niet aan de consument of andere media. Wat deze actie precies inhoud en waarom Samsung de S6 blijkbaar klaar heetft liggen maar nog niet met het grote publiek wil delen blijft ook voor ons een mysterie.

Het zou zomaar een een publiciteitsstunt kunnen zijn en dat we over een paar dagen ‘officiële gelekte’ foto’s te zien krijgen op de CES zelf. Of misschien zoeken we er teveel achter en gaat het om een wat prototypes die uiteindelijk weinig gemeen zullen hebben met het uiteindelijke ontwerp van de S6.

Wat denk jij? Krijgen we hem volgende week te zien of moeten we nog langer wachten?

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

Praat mee