Een eerste glimp van de tweede generatie van de Samsung Galaxy Tab S?

Met de Galaxy Tab S lanceerde Samsung vorig jaar voor het eerste sinds lange tijd weer een tablet met Amoled beeldscherm. Mogelijk duikt er nu een eerste teken van leven op van de volgende generatie van de 10,5 inch Tab S.

samsung-galaxy-tab-s-amoled1 Een eerste glimp van de tweede generatie van de Samsung Galaxy Tab S?

In de Indiase importdatabase Zauba is een tablet opgedoken met de modelcode SM-T825. De eerste Tab S 10.5 heeft modelcode SM-T800/805, dus de kans is groot dat het hier gaat om de volgende generatie van Samsung’s Amoled tablet – om precies te zijn de versie met 4G verbinding.

Hoewel het slechts een gerucht is, zou het zomaar kunnen zijn dat ook de nieuwe Tab S tablets een beeldscherm krijgen met een beeldverhouding van 4:3, in tegenstelling tot de tot nu toe gebruikte 16:9 schermen.

De eerste Galaxy Tab S modellen werden vorig jaar in juni aan de wereld getoond, dus we verwachten de lancering van de volgende generatie niet op korte termijn – zeker niet op het aankomende Mobile World Congress in Barcelona. Maar dat Samsung eraan werkt, lijkt bij deze bevestigd.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee