Branded Samsung Galaxy S4 VE van Vodafone krijgt update

Neeej, we hebben het nog niet over de update naar Android 5.0 Lollipop. Daarop moet je nog even wachten. Vodafone’s branded Galaxy S4 Value Edition (VE) krijgt vandaag een normale, saaie stabiliteitsupdate.

update-samsung-galaxy-s4-vodafone-december Branded Samsung Galaxy S4 VE van Vodafone krijgt update

Misschien zag je vorige week al een firmware update voorbij komen voor de unbranded Galaxy S4 VE, en inderdaad: de update voor Vodafone’s toestelversie is precies dezelfde. Aan boord is ook nu firmwareversie XXU1ANK2.

Je kunt de update installeren via de gebruikelijke procedures: via het toest zelf, of via Samsung Kies op de computer, hoewel je op deze laatste nog heel even moet wachten.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee